Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Glitterwijn

10 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 7,15
Normale prijs € 8,20
Speciale prijs € 7,15
Normale prijs € 8,20
Speciale prijs € 7,15
Normale prijs € 8,20
Speciale prijs € 7,15
Normale prijs € 8,20
Speciale prijs € 9,19
Normale prijs € 10,55
Speciale prijs € 9,19
Normale prijs € 10,55
Speciale prijs € 9,19
Normale prijs € 10,55
Speciale prijs € 9,19
Normale prijs € 10,55

Glitterwijn

Glitterwijn is gemaakt van mousserende wijn in combinatie met een magische toevoeging die ervoor zorgt dat de wijn glitters krijgt tijdens het schudden van de fles. Glitterwijn is erg feestelijk en een plezier om te drinken. Schenk glitterwijn bijvoorbeeld op een verjaardag, tijdens een feestje of gezellig met vrienden. De wijn heeft een vriendelijk laag alcoholpercentage, waardoor het ideaal geschikt is als welkomstdrankje of om te proosten tijdens een feestelijke happening. Ook hebben wij alcoholvrije glitterwijn in ons assortiment. Geniet ervan!

Glitterwijn is de nieuwe trend

Glitterwijn is de nieuwe trend in mousserende wijn. De wijn geeft een feestelijke touch aan iedere bruiloft, bedrijfsopening, diner of borrel. Even flink schudden en er ontstaat een magisch effect! Glitterwijn wordt gemaakt van de druivensoorten Moscatel en Airen. De Moscatel druif zorgt ervoor dat de wijn heerlijk zoet is en voor iedereen erg soepel en makkelijk te drinken is. Wil je even iets anders dan Champagne, Cava of Prosecco? Iets feestelijks? Bestel dan glitterwijn. Glitterwijn is naast het schenken op bijzondere momenten ook uitstekend om cadeau te geven. Wij pakken het graag voor u in als een geschenk, vraag ons gerust naar de vele mogelijkheden. Proost op ieder moment met de feestelijke glitterwijn van Budgetwijnen.nl

Aviva glitterwijn

Aviva is een glitterwijn uit het Spaanse Valencia en wordt gemaakt van witte wijn. Het magische effect wordt veroorzaakt door een eetbare stof die is ontworpen door een plaatselijke chocolatier. De glitterwijn van Aviva is verkrijgbaar in meerdere feestelijke kleuren. Even schudden voor gebruik en laat de kurk maar knallen. Het wow-effect zorgt voor plezier en blije gezichten. De naam Aviva is afkomstig van het Spaanse woord ‘Avivar’ wat betekend intensiveren, opvrolijken en ontstressen. En dat zijn ook precies de woorden die goed passen bij de feestelijke glitterwijnen van Aviva. Shake it and cheers!

Glitter bubbels met magische twist

Glitterwijn ziet er in de fles uit als ‘normale’ mousserende wijn, maar de ‘normale’ wijn veranderd in glitter bubbels als we de fles schudden. De wijn en glitters komen samen en zorgen voor een fraai en magisch effect. Schenk de glitter bubbels in een champagne flûte, nodig wat vriendinnen uit en geniet van de heerlijke fruitige en lichtzoete smaak. Glitterwijn is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder Aviva Rose, Aviva Blauw, Aviva Gold en Aviva Pink Gold. Laat het weekend maar komen!

Alcoholvrije glitterwijn

Alcoholvrije glitterwijn wordt op dezelfde manier gemaakt dan alcoholhoudende glitterwijn. De alcohol wordt tijdens het proces onttrokken waardoor de glitterwijn alcoholvrij is. Dit proces wordt ook toegepast bij alcoholvrije wijn. De smaak en samenstelling van alcoholvrije glitterbubbels is exact hetzelfde. Ook het magische effect en feestelijke touch is niet anders dan bij ‘gewone’ glitterwijn. Alcoholvrije glitterwijn van het merk Cloudem is verkrijgbaar in diverse kleuren: Cloudem Gold, Cloudem Bronze, Cloudem Blauw en Cloudem Rose. Proost!