Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Cider

10 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 7,15 Normale prijs € 8,20
Speciale prijs € 7,15 Normale prijs € 8,20
Speciale prijs € 7,15 Normale prijs € 8,20
Speciale prijs € 7,15 Normale prijs € 8,20

Cider online kopen

Cider online kopen doet u gemakkelijk en voordelig via onze webshop. Bekijk ons assortiment van alcoholvrije Cider van bijvoorbeeld het Spaanse merk Celebracion. Er zijn verschillende varianten, namelijk de Celebracion Blue, Celebracion Rose, Celebracion Apple en de Celebracion Red Grape die allemaal alcoholvrij zijn. Wij merken dat vooral de Celebracion Blue en Celebracion Rose erg populaire alcoholvrije wijnen zijn voor bijvoorbeeld een babyshower waarbij het geslacht van de baby al dan niet bekend is. Hoe leuk is het om dan toch met een bubbeltje te proosten op het aanstaande moederschap zonder dat dit een negatief effect heeft van alcohol en toch een feestelijk gevoel geeft? Bij afname van 12 flessen vervallen de verzendkosten binnen Nederland en daarbij hanteren wij staffelkortingen waarbij de prijs per fles bij afname van 18 flessen erg voordelig is. Daarbij hoeft u uw huis niet eens uit, aangezien wij samenwerken met een grote pakketdienst die bij u aan huis levert.

Appelcider kopen

Wilt u Appelcider kopen zonder alcohol? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Traditioneel gezien wordt Cider of appelwijn gemaakt van appelsap, in principe zonder toevoeging van extra suiker. Er zijn voor het produceren van Appelcider weinig ingrediënten nodig (behalve gist, afhankelijk van de keuze van de cidermaker) om een goede cider te maken.

Kenmerken Cider

Eén van de kenmerken van Cider is dat de smaak sterk kan variëren. Dit kan in eerste instantie geclassificeerd worden van zoet naar droog. Cider is in eerste instantie troebel, maar wordt door het bezinksel volledig helder en de kleur van Cider kan variëren van lichtgeel via oranje naar bruin. Het verschil van helderheid en kleur van Cider wordt voornamelijk veroorzaakt door de mate van filtering tussen persen en fermenteren. Er zijn zelfs appelrassen die volledig helder van kleur zijn zonder dat er filtering aan te pas hoeft te maken.

Soorten Cider

Er zijn diverse soorten Cider en dit wordt in verschillende landen gemaakt. De grootste Cider productie vindt plaats in het Verenigd Koninkrijk, met name in Zuid-Engeland waar dit een populair drankje is. Daarnaast is Ierland, de Franse regio’s Normandië en Bretagne en de Spaanse regio’s Asturië en Baskenland echte ciderstreken.