Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Cremant

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 16,75
Normale prijs € 19,25
Speciale prijs € 14,95
Normale prijs € 17,20
Speciale prijs € 11,39
Normale prijs € 13,10
Speciale prijs € 10,95
Normale prijs € 11,95
Speciale prijs € 10,95
Normale prijs € 11,95

Cremant kopen bij Budgetwijnen.nl

Cremant kopen bij Budgetwijnen.nl betekent gemakkelijk en voordelig uw favoriete wijn bestellen. Overigens is Cremant de Franse mousserende wijn die geen Champagne heet, aangezien dit alleen zo genoemd mag worden als dit daadwerkelijk uit het Franse Champagne gebied komt. Om deze reden hebben de Fransen Cremant in het leven geroepen. Iedere Franse Cremant komt uit een bepaalde Franse regio en bestaat uit lokale druivenrassen. Deze Cremant wijnen worden overigens op dezelfde manier gemaakt als Champagne.

Cremant de Bourgogne kopen

Cremant de Bourgogne kopen kunt u voordelig bij www.budgetwijnen.nl. Cremant de Bourgogne komt voornamelijk uit de Cote Chalonnaise. Cremant de Bourgogne wordt meestal gemaakt van Chardonnay en Pinot Noir druiven, aangezien deze druiven juist erg bekend en populair zijn in Bourgogne. Dit gebied ligt zuidelijker dan Champagne, met een warmer klimaat. Dit warmere klimaat zorgt ervoor dat de wijn iets rijpere fruittonen bevat dan Champagne en dat is terug te proeven in de bubbel.

Cremant d’Alsace kopen

Cremant d’Alsace kopen doet u gemakkelijk bij Budgetwijnen. Cremant d’Alsace wordt gemaakt van Pinot Blanc druiven. Echter is de wetgeving in d’Alsace streng en dit betekent dat de percelen die bestemd zijn voor Cremant al in maart worden geïdentificeerd, zodat de wijnstokken voor dat doel worden onderhouden en de reden hiervan is om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Want het is niet de bedoeling dat bij tegenvallende weersomstandigheden er maar ‘een Cremant’ gemaakt gaat worden.

Cremant bestellen doet u bij Budgetwijnen.nl

Cremant bestellen doet u bij Budgetwijnen.nl voordelig en gemakkelijk. Bij het maken van een Cremant of een Champagne is een koelklimaat van belang, aangezien bij warme temperaturen de druiven namelijk veel te snel rijp worden en daardoor een hoger suikergehalte bevatten. Een koel klimaat zorgt namelijk voor een goede balans tussen de rijpheid van de druiven en frisse zuren van de wijn en dit is nu juist wat een mousserende wijn zo aantrekkelijk maakt. Uiteraard zijn er diverse regio’s in Frankrijk die Cremant maken en dat is ieder in hun eigen stijl. Bekijk ons assortiment en bestel uw favoriete Cremant. Wij bieden de beste kwaliteitswijnen aan tegen zeer scherpe prijzen.