Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Zuid-Afrika

15 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,25 Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 11,45
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 7,95
Speciale prijs € 6,75 Normale prijs € 7,95
Speciale prijs € 15,65 Normale prijs € 18,00
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 8,00
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 6,90 Normale prijs € 7,95
Speciale prijs € 8,20 Normale prijs € 9,45
Speciale prijs € 15,25 Normale prijs € 16,95
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 8,00
Speciale prijs € 5,19 Normale prijs € 5,95
Speciale prijs € 8,75 Normale prijs € 10,05

De beste rose Zuid Afrika

De beste rose uit Zuid Afrika vindt u in ons assortiment. Alleen de lekkerste rose, maar met name de beste kwaliteit rose wijn uit Zuid Afrika vindt u in onze webshop. Denk hierbij aan de heerlijke rose wijn van Springbok. Dit is een lichte rosé bestaande uit fris rood fruit van aardbeien en frambozen. Of bijvoorbeeld de zalm roze gekleurde rose van Drostdy Hof, The Wolftrap Rose en natuurlijk de heerlijke mousserende rose van Meander. Daarnaast is er de Blye Mense rose die tevens erg sappig en fruitig van smaak.

Soorten Zuid Afrikaanse rose

Er zijn diverse soorten Zuid Afrikaanse rose. Of u nu houdt van een lichte kleur, een zalmroze kleur rose of van mousserende rose wijn uit Zuid Afrika. In ons assortiment vindt u een breed aanbod van diverse soorten Zuid Afrikaanse rose wijnen. Op een warme zomerse dag mag een lekkere Zuid Afrikaanse rose natuurlijk niet ontbreken. Goed gekoeld drinkt een Zuid Afrikaanse rose het lekkerst. Dit kan ook erg lekker zijn met een ijsklontje in het glas. Tevens is dit heerlijk om te drinken naast een frisse zomerse salade.

Kenmerken Zuid Afrikaanse rose

Eén van de kenmerken van Zuid Afrikaanse rose is onder andere dat gebruikt wordt gemaakt van verschillende druiven. Zoals bijvoorbeeld de Muscat d’Alexandrie, Merlot, Cabernet Sauvignon of Pinotage druiven. Bekijk onze webshop voor ons volledige aanbod van Zuid Afrikaanse rose. Aangezien wij een webshop zijn hoeven we geen extra kosten te maken voor winkelpersoneel, of etalage kosten. Hierdoor kunnen we onze verkoopprijzen ook erg scherp houden. Daarnaast werken wij al jarenlang samen met betrouwbare leveranciers en we houden de landelijke trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Tevens maken wij gebruik van staffelkortingen. Bij afname van 12 flessen heeft u hierbij een voordeel en dit loopt verder op bij afname van 18 flessen. Uiteraard is het wel verstandig dat u thuis voldoende opslagruimte heeft. Een bijkomend voordeel is dat wij samenwerken met pakketdiensten die bij u aan huis leveren. U hoeft dus de deur niet eens meer uit voor uw favoriete rose uit Zuid Afrika.