Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Western Cape

9 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,75 Normale prijs € 7,95
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 8,00
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 6,90 Normale prijs € 7,95
Speciale prijs € 8,20 Normale prijs € 9,45
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 8,00
Speciale prijs € 5,19 Normale prijs € 5,95
Speciale prijs € 8,75 Normale prijs € 10,05

De beste Western Cape Rose

Voor de beste Western Cape Rose bent u bij Budgetwijnen.nl aan het juiste adres. Bekijk ons uitgebreide aanbod en profiteer van de scherpe prijzen van de beste Western Cape Rose. Bij afname van 12 flessen of bij een besteding van € 95,- vervallen de bezorgkosten binnen Nederland. Wij hebben goede banden met onze leveranciers en door het nauwlettend volgen van de landelijke trends en ontwikkelingen zijn wij in staat zeer scherp de beste Western Cape Rose in te kunnen kopen. Daarnaast hebben wij niet te maken met extra kosten als het gaat om een fysieke winkel of winkelpersoneel (omdat we een webshop zijn) en hierdoor kunnen wij de prijzen online zeer scherp aanbieden. Uiteraard is het wel van belang dat u bij een grotere afname een goede opslagcapaciteit heeft om de wijnen te bewaren. Het liefst in een donkere en koele ruimte zoals in een kelder of in een opbergkast. Tevens is rose het lekkerst om gekoeld te drinken. Het beste is dan om ongeveer 24 uur voordat u een fles Western Cape Rose gaat openen de fles in de koelkast te plaatsen, zodat de temperatuur optimaal is.

Soorten Western Cape Rose

Wij hebben verschillende soorten Western Cape Rose in ons assortiment zoals bijvoorbeeld de Springbok Rose, Drostdy Hof Rose, Buitenzorg Pinotage Rose, Blye Mense Cape Rose, Firefly Rose Organic, False Bay Whole Bunch Cinsault-Mourvedre Rose, Oude Kaap Blanc de Noir Rose en de Wolftrap Rose.

Kenmerken Western Cape Rose

Eén van de kenmerken van Western Cape Rose is dat de ligging van de dit gebied in de punt van Zuid-Afrika is. Western Cape is bezaaid met indrukwekkende bergketens die erg belangrijk zijn voor de wijnbouw. We spreken hierbij over een meso-klimaat en dat draagt bij aan de wijnen die van uitzonderlijke kwaliteit zijn.