Budgetwijnen.nl ✓ Blog

 1. Welke wijn bij de barbecue?

  Lees meer »
 2. Alles over biologische wijnen

  Lees meer »
 3. Welke wijn bij sushi?

  In de loop van de jaren is sushi erg populair geworden. Sushi bestaat uit gekookte rijst met zeewier en wordt meestal gecombineerd met vis of zeevruchten, maar ook groenten of vlees. Wanneer je op zoek bent naar een goede wijn bij sushi kun je dus alle kanten op. Maar welke wijn past bij sushi en laat de smaak perfect naar voren komen?

  Lees meer »
 4. Chardonnay Day: alles over de druif & wijn

  Lees meer »
 5. Witte wijn; droog of zoet?

  Lees meer »
 6. Welke wijn bij asperges

  De lente is weer begonnen en de zomer komt eraan. Dat betekend dat ook het asperge seizoen weer is begonnen! Een heerlijke maaltijd met asperges en een goed glas wijn. Maar welke wijn past het beste bij asperges? Wij hebben voor u op een rijtje gezet welke wijn u het beste kunt drinken bij asperges.

  Lees meer »
 7. Koningsdag vier je met deze oranje dranken

  Koningsdag staat weer voor de deur en eindelijk kan dit weer op de ouderwetse manier gevierd worden. Bij Budgetwijnen haalt u de lekkerste (oranje) dranken in huis om uw Koningsdag compleet te maken. Wij zetten ze graag voor u op een rijtje. Liever alcoholvrij? Ook dan zit u bij ons goed.

  Lees meer »
 8. Wijntips voor Pasen

  Pasen staat weer voor de deur! Dat betekent lekker eten, gezellig met vrienden, familie of collega's en natuurlijk een heerlijke wijn. Wij van Budgetwijnen hebben de beste "paaswijnen" voor u geselecteerd!

  Lees meer »
 9. Top 10 bruisende bubbels

  Bent u opzoek naar een heerlijke bruisende bubbel? Voor een feestje of gewoon zomaar? Dan hebben wij voor u een top 10 bruisende bubbels samengesteld! Allemaal stuk voor stuk heerlijke mousserende wijnen voor iedere gelegenheid!

  Lees meer »
 10. Wat zijn de lekkerste lente wijnen?

  Niets is zo lekker als de geur van de lente in de lucht. En in uw glas! Het is de tijd van lichtere, frisse en fruitige wijnen. Budgetwijnen heeft verschillende lentewijnen in het assortiment. Speciaal voor u hebben wij deze frisse lentewijnen op een rijtje gezet.

  Lees meer »
Pagina
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken