Budgetwijnen.nl ✓ Blog

 1. Witte wijn; droog of zoet?

  Lees meer »
 2. Welke wijn bij asperges

  De lente is weer begonnen en de zomer komt eraan. Dat betekend dat ook het asperge seizoen weer is begonnen! Een heerlijke maaltijd met asperges en een goed glas wijn. Maar welke wijn past het beste bij asperges? Wij hebben voor u op een rijtje gezet welke wijn u het beste kunt drinken bij asperges.

  Lees meer »
 3. Koningsdag vier je met deze oranje dranken

  Koningsdag staat weer voor de deur en eindelijk kan dit weer op de ouderwetse manier gevierd worden. Bij Budgetwijnen haalt u de lekkerste (oranje) dranken in huis om uw Koningsdag compleet te maken. Wij zetten ze graag voor u op een rijtje. Liever alcoholvrij? Ook dan zit u bij ons goed.

  Lees meer »
 4. Wijntips voor Pasen

  Pasen staat weer voor de deur! Dat betekent lekker eten, gezellig met vrienden, familie of collega's en natuurlijk een heerlijke wijn. Wij van Budgetwijnen hebben de beste "paaswijnen" voor u geselecteerd!

  Lees meer »
 5. Top 10 bruisende bubbels

  Bent u opzoek naar een heerlijke bruisende bubbel? Voor een feestje of gewoon zomaar? Dan hebben wij voor u een top 10 bruisende bubbels samengesteld! Allemaal stuk voor stuk heerlijke mousserende wijnen voor iedere gelegenheid!

  Lees meer »
 6. Wat zijn de lekkerste lente wijnen?

  Niets is zo lekker als de geur van de lente in de lucht. En in uw glas! Het is de tijd van lichtere, frisse en fruitige wijnen. Budgetwijnen heeft verschillende lentewijnen in het assortiment. Speciaal voor u hebben wij deze frisse lentewijnen op een rijtje gezet.

  Lees meer »
 7. Hoeveel glazen uit een fles wijn?

  U kent het misschien wel, er moet wijn gekocht worden voor het weekend maar u heeft geen idee hoeveel flessen u nou moet halen. Het is natuurlijk per persoon verschillend hoeveel er word gedronken maar de grote vraag is: hoeveel glazen wijn haal ik uit 1 fles?

  Lees meer »
 8. Hoelang kunt u rode wijn bewaren?

  U kent het vast wel, na een gezellige avond met heerlijke rode wijn heeft u toch nog wat wijn over, maar wat gaat u ermee doen? Weggooien? Dat is ook jammer. Hoelang kunt u rode wijn nu eigenlijk bewaren? In deze blog leest u er meer over.

  Lees meer »
 9. Welke wijn bij stamppot

  Het is kouder (winter) weer en dat betekend tijd voor stamppot. Wie is er niet gek op?! Zeker met een glas wijn erbij. Maar welke wijnen kunt u nu het beste bij welke stamppot drinken?

  Lees meer »
 10. De lekkerste rode wijn voor in de winter

  Wie houdt er niet van? Tijdens de koude (winter)dagen heerlijk op de bank kruipen met een goed glas rode wijn. Wat zijn nu dé lekkerste rode wijnen voor in de winter? In onze nieuwste blog zetten wij ze graag voor u op een rijtje.

  Lees meer »
Pagina
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken