Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Verdejo

1 product
Sorteer op
Speciale prijs € 6,75 Normale prijs € 7,75

Alcoholvrije Verdejo kopen

Wilt u alcoholvrije Verdejo kopen? Ga dan naar onze webshop. Indien u een bestelling plaatst van 12 flessen of een bedrag ter waarde van € 95,- besteedt in onze webshop, is de verzending binnen Nederland gratis. In ons assortiment vindt u kwalitatief hoogwaardige wijnen zoals alcoholvrije Verdejo, die wij tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Wij werken samen met een grote pakketaanbieder die uw bestelling aan huis levert. Wij maken gebruik van speciale verzenddozen die extra stevig zijn en een interne vakverdeling hebben. Hierdoor blijft de kans op schade tijdens transport zo klein mogelijk. Nadat uw bestelling bij ons het pand uit is ontvangt u automatisch een track en trace code.

Soorten Alcoholvrije Verdejo

Er zijn verschillende soorten alcoholvrij Verdejo waaronder Aldea White Verdejo (Alcoholvrij). Dit is een Spaanse droge witte wijn die alcoholvrij is en frisse en kruidige tonen bevat. De nasmaak bestaat uit rijpe druiven en de wijn wordt logischerwijs gemaakt van de Verdejo druif. Aldea White Verdejo (Alcoholvrij) is de ideale wijn om als aperitief te drinken en past tevens erg goed bij borrelhapjes en salades.

Kenmerken Alcoholvrije Verdejo

Eén van de kenmerken van Alcoholvrije Verdejo is onder andere dat de wijn op de traditionele manier wordt geproduceerd en dat achteraf de alcohol wordt onttrokken uit de wijn. Overigens is alcoholvrije wijn in z’n algemeenheid steeds populairder aan het worden. Niet alleen voor bijvoorbeeld zwangere vrouwen, die toch een wijntje willen drinken, maar ook mensen die willen letten op calorieën of mensen die alcohol niet lekker vinden en toch eens een wijntje willen proberen. Uiteraard is er een verschil tussen de traditionele wijn en alcoholvrije wijn. Het is niet zo dat u het verschil niet zal proeven, maar dat neemt niet weg dat er hele lekkere alcoholvrije Verdejo wijnen in omloop zijn.