Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Mousserende rose

16 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 9,50 Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 21,25 Normale prijs € 23,95
Speciale prijs € 31,25 Normale prijs € 34,95
Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 9,15
Speciale prijs € 11,45 Normale prijs € 13,15
Speciale prijs € 15,95 Normale prijs € 18,35
Speciale prijs € 15,90 Normale prijs € 17,95
Speciale prijs € 13,75 Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 12,50 Normale prijs € 14,40
Speciale prijs € 167,50 Normale prijs € 175,00
Speciale prijs € 52,95 Normale prijs € 54,95
Speciale prijs € 20,95 Normale prijs € 22,95

Mousserende rose wijn bij Budgetwijnen

Bent u op zoek naar mousserende rose wijn? Dan bent u bij Budgetwijnen op het juiste adres! Budgetwijnen heeft zorgvuldig een assortiment mousserende rose wijnen opgesteld wat bestaat uit wijnen van hoge kwaliteit. Door het uitgebreide assortiment gaat u zeker de perfecte mousserende rose wijn vinden die u zoekt! Mousserende rose wijn wordt hetzelfde gemaakt als alle andere rose wijnen, namelijk van blauwe en soms witte druiven. Het verschil tussen een mousserende rose wijn en een normale rose wijn zit natuurlijk in de bubbels. Die bubbels ontstaan doordat er gist en suiker aan de rose wijn wordt toegevoegd. Zo ontstaat er een tweede gisting wat zorgt voor de zoete bruissmaak van de mousserende rose.

Waarom mousserende rose wijn?

Mousserende rose wijn is om verschillende reden de ideale wijn voor een net wat specialere gelegenheid. Zo kunt u de mousserende rose wijn open maken wanneer er iets te vieren valt, er visite over de vloer komt of wanneer u er gewoon simpel weg zin in heeft. Een van de redenen dat de mousserende rose wijn zo populair is komt door de prijs. Mousserende rose wijn heeft erg veel weg van champagne maar is een stuk goedkoper. Dit komt omdat champagne alleen in de Franse streek champagne gemaakt mag worden terwijl mousserende rose overal geproduceerd mag worden. Dit zorgt ervoor dat het beter betaalbaar is. Echter hoeft u hier bij een goede mousserende rose niks van te proeven. Een echte aanrader is dan ook de mousserende rose wijn van Miraval Provence die  van erg hoge kwaliteit is. Deze Franse mousserende rose wijn zal uw verwachtingen zeker niet te kort doen.

Mousserende rose wijn kopen bij Budgetwijnen

Wanneer u besluit uw mousserende rose wijn te kopen bij Budgetwijnen kiest u voor kwaliteit en gemak. U profiteert automatisch van scherp geprijsde wijnen met een snelle levering. Ook kunt u bij bestellingen van meerdere flessen profiteren van stapelkortingen en bij een bestelling van minimaal 12 flessen zijn de verzendkosten ook nog eens gratis. Benieuwd wat we nog meer hebben? Bekijk hier onze fruitige rose, lichte rose, droge rose, zoete rose of al onze rose wijnen op 1 plek.