Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Pinot Grigio

23 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 15,90 Normale prijs € 18,95
Speciale prijs € 6,20 Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 6,39 Normale prijs € 7,75
Speciale prijs € 6,85 Normale prijs € 7,90
Speciale prijs € 7,65 Normale prijs € 8,80
Speciale prijs € 6,35 Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 8,45 Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 7,50
Speciale prijs € 6,45 Normale prijs € 7,50
Speciale prijs € 7,90 Normale prijs € 8,50
Speciale prijs € 10,50 Normale prijs € 12,10
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 8,00
Speciale prijs € 6,45 Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 5,59 Normale prijs € 6,45
Speciale prijs € 9,45 Normale prijs € 9,95

De lekkerste Pinot Grigio rose

De lekkerste Pinot Grigio rose bestelt u bij www.budgetwijnen.nl. Wij hebben een groot aanbod van de lekkerste Pinot Grigio rose wijnen in alle soorten en maten. Of u nu houdt van zoet of droog, of juist van een roze, of bleekroze kleur. Met schroefdop of met kurksluiting. Bij ons vindt het allemaal.

Kenmerken Pinot Grigio rose

Eén van de kenmerken van Pinot Grigio rose is onder andere dat hij de kleur dankt voor het korte contact met de schil van de druif in het (druiven)sap. Hoe langer de schil in het sap blijft, hoe donkerder de kleur van de rose en hoe korter dit duurt, hoe lichter de rose van kleur is. Pinot Grigio is een witte druif afkomstig uit zowel Frankrijk als Italië. Er is niet een typische Pinot Grigio smaak, aangezien deze druif diverse stijlen wijn levert van droog naar zoet.

Pinot Grigio Blush rose bestellen

Wilt u Pinot Grigio Blush rose bestellen? Bekijk dan de wijnen uit ons assortiment. Wij hebben namelijk de overheerlijke Cielo Pinot Grigio Blush Rosato. Deze Italiaanse rose komt uit Veneto en heeft een mooie, lichte koperen kleur. Met een elegant bouquet wordt deze rose ondersteunt door bloemige en fruitige tonen. Daarnaast hebben wij de Sartori Pinot Grigio Blush rose, uit het Italiaanse Verona. Deze rose heeft een aantrekkelijk aroma van bloemen, rood fruit en citrus en dit zorgt voor een fruitige, frisse en sappige smaak. Daarnaast is de Italiaanse Biscardo UVAM Pinot Grigio Blush Rosato tevens een populaire rose wijn. Deze heeft een licht koperen kleur met een bloemig bouquet en een frisse smaak met een fruitige afdronk.

Volop genieten van Pinot Grigio rose

Tijdens de heerlijke zomerse temperaturen is het volop genieten van Pinot Grigio rose. Of u dit nu zo drinkt of bij een lekkere salade of naast een visgerecht. De Pinot Grigio rose mag eigenlijk niet ontbreken. Probeert u het vooral eens uit en laat u verrassen door de verschillende varianten Pinot Grigio rose. Alleen de beste kwaliteit van Pinot Grigio rose wijnen vindt u in ons assortiment. Profiteer van de scherpste prijzen voor u favoriete rose en u hoeft zelfs de deur niet eens meer uit!