Grenache Rose

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 86

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 86

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De lekkerste Grenache Rose

De lekkerste Grenache Rose vindt u in ons assortiment op www.budgetwijnen.nl. Alleen de beste en lekkerste Grenache Rose is wat wij aanbieden. Juist vanwege onze gunstige inkoop mogelijkheden en vanwege lage kosten door het ontbreken van fysieke winkel of etalagekosten, kunnen wij onze kwaliteitswijnen waaronder de lekkerste Grenache Rose zeer scherp aanbieden en daar profiteert u als klant flink van mee. Om de lekkerste Grenache Rose te bestellen hoeft u zelfs de deur niet eens meer uit. Wij werken met een pakketdienst die bij u aan de voordeur aflevert.

Kenmerken Grenache Rose

Eén van de kenmerken van Grenache Rose is onder andere dat de Grenache druif het oudste druifje onder de zon is. Dit blauwe druivenras wordt voornamelijk gebruikt in blends met meerdere druiven aangezien hij dan echt tot zijn recht komt. Oorspronkelijk komt de Grenache druif uit Spanje en daar wordt hij Garnacha genoemd. Echter is de Grenache druif al honderden jaren de meeste aangeplante druif ter wereld.

Soorten Grenache Rose

Bij Budgetwijnen hebben we diverse soorten Grenache Rose in het assortiment bijvoorbeeld het Franse Guillaume Grenache Rose, Monterre, Palombe Cinsault Grenache Rose (dit is een blend van deze 2 druiven), Plaisir du Soleil, Pierre Jean, L’impossible, La Gloire de Guillaume Grenache Rose, Bisou d’Or Grenache Rose, Terra Antica, Slurp Rose en Heritage. Kortom, de meeste Grenache Roses zijn afkomstig uit Frankrijk. In de diverse soorten Grenache Rose komen vrijwel alle wijnen uit Frankrijk en dit land staat ook echt bekend om de hoogste kwaliteit rose wijnen. De hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs vindt u bij ons in het assortiment.

De combi Grenache Syrah Rose

In ons assortiment vindt u diverse wijnen zoals een combi van Grenache Syrah Rose. Enkele combi’s van Grenache Syrah Rose wijnen zijn onder andere van de merken Slurp! uit Frankrijk, MED Mediterranee Provence Rosé (waarbij ook de Cinsault druif is toegevoegd). De combi van Grenache Syrah en Cinsault Rose wordt tevens toegepast bij Black & Bianco Rose, evenals bij Les 5 Vallees Rosé en zo zijn er nog een aantal meer in de combi Grenache Syrah Rose wijnen in het assortiment van Budgetwijnen.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken