Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Argentinie

1 product
Sorteer op

Argentijnse mousserende wijn kopen

Argentijnse mousserende wijn kopen doet u voordelig en gemakkelijk in onze webshop op www.budgetwijnen.nl. Indien u bij Budgetwijnen 12 flessen wijn bestelt of een bestelling plaatst ter waarde van € 95,- is de bezorging in Nederland gratis. Wij werken samen met een grote pakketaanbieder die uw bestelling aan de voordeur levert. Aangezien wij een webshop zijn hebben wij geen extra kosten voor een fysieke winkel of winkelpersoneel. Daarbij hebben wij een goede samenwerking met onze leveranciers en volgen wij de landelijke trends en ontwikkelingen op de voet. Hierdoor kunnen wij scherp inkopen en omdat wij onze kosten laag kunnen houden is profiteert u van onze scherpe verkoopprijzen. Nadat uw bestelling bij ons het pand heeft verlaten ontvangt u automatisch een track en trace code zodat u uw pakket kunt volgen.

Soorten Argentijnse mousserende wijn

Van de soorten Argentijnse mousserende wijn hebben wij in ons assortiment onder andere de SUA Sparkling. Deze mousserende wijn is afkomstig uit het Argentijnse Mendoza. Deze bruisende en opwekkende wijn wordt gemaakt van een blend bestaande uit de Chenin Blanc en de Ugni Blanc druif. Dit is een heerlijke wijn om te drinken als aperitief, maar past ook erg goed bij borrelhapjes of bij visgerechten.

Kenmerken Argentijnse mousserende wijn

Eén van de kenmerken van Argentijnse mousserende wijn is dat wijnen uit Argentinië de laatste jaren flink zijn toegenomen in populariteit. Tevens blijft de wijnexport in dit land groeien en mag Argentinië zich de grootste wijnproducent van Zuid-Amerika noemen. Mendoza is het belangrijkste wijngebied waarmee 80% van de wijnen wordt geproduceerd.