Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Sauvignon Blanc

21 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Speciale prijs € 6,80
Normale prijs € 7,95
Speciale prijs € 9,90
Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 5,75
Normale prijs € 6,60
Speciale prijs € 5,75
Normale prijs € 6,60
Speciale prijs € 6,10
Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 5,50
Normale prijs € 6,35
Speciale prijs € 13,95
Normale prijs € 16,05
Speciale prijs € 13,85
Normale prijs € 15,95
Speciale prijs € 8,20
Normale prijs € 9,45
Speciale prijs € 16,50
Normale prijs € 19,00
Speciale prijs € 16,15
Normale prijs € 18,55
Speciale prijs € 9,35
Normale prijs € 10,75
Speciale prijs € 6,95
Normale prijs € 8,00
Speciale prijs € 7,95
Normale prijs € 9,15
Speciale prijs € 6,39
Normale prijs € 7,35
Speciale prijs € 5,95
Normale prijs € 6,85

Een verfrissende keuze met milieubewustzijn

Biologische Sauvignon Blanc-druiven worden geteeld volgens rigoureuze biologische landbouwprincipes die de kwaliteit van de druiven verbeteren en de impact op het milieu verminderen. Deze druivensoort, bekend om zijn verfrissende en aromatische karakter, komt nog beter tot zijn recht wanneer ze worden gekweekt met respect voor de natuur.

Natuurlijke plaagbestrijding in de wijngaard

In plaats van schadelijke chemicaliën te gebruiken, vertrouwen biologische wijnmakers op natuurlijke plaagbestrijdingstechnieken. Ze kunnen nuttige insecten introduceren die schadelijke plagen in toom houden en biodiversiteit in de wijngaarden bevorderen.

Biologische Sauvignon Blanc-druiven worden gekoesterd en vertroeteld. Deze druivenstokken worden gestimuleerd om natuurlijke weerstand tegen ziekten en plagen op te bouwen. Het resultaat is niet alleen sterke wijnstokken maar ook druiven met zuivere smaken en karakteristieke Sauvignon Blanc-tonen.

Sauvignon Blanc druiven handgeplukt voor uitzonderlijke kwaliteit

Veel biologische wijnmakers geven de voorkeur aan handmatige oogst. Dit proces stelt hen in staat om zorgvuldig de beste en rijpste druiven te selecteren, wat de kwaliteit van de uiteindelijke wijn aanzienlijk verbetert. Handmatige oogst minimaliseert ook de impact op de wijnstokken en de grond. In landen als Spanje, Chili en Zuid-Afrika produceert men dan ook heerlijke biologische Sauvignon Blanc wijnen.

Ontdek de pure smaak van biologische Sauvignon Blanc

Biologische Sauvignon Blanc-druiven bieden niet alleen een zuivere en verfrissende wijnervaring, maar ze vertegenwoordigen ook een bewuste keuze voor het milieu. Door te kiezen voor biologische Sauvignon Blanc draag je bij aan de duurzaamheid van de wijnindustrie en geniet je van wijn die met zorg voor de natuur is gemaakt.

Lees alles over de Sauvignon Blanc druif in onze blog.