Henkell Trocken Sekt

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Henkell Trocken: een klassieker onder de Duitse mousserende wijnen

Henkell is één van de grootste en modernste sektfabrikanten van Duitsland. Eén van de gerenommeerdste sektfabrikanten ter wereld. Dat zijn de kenmerken waarmee Henkell tegenwoordig kan worden beschreven.

Sekt is een mousserende wijn die wordt geproduceerd in Duitsland, Oostenrijk en Luxemburg. Het is vergelijkbaar met champagne, maar wordt gemaakt van andere druivenrassen en volgens andere productiemethoden. Sekt kan zowel wit als rosé zijn en wordt gemaakt van druivenrassen zoals Riesling, Pinot Noir, Pinot Blanc en Chardonnay.

Ontdek de elegante Henkell Trocken druivensoorten

De wijn is gemaakt van een mix van druivensoorten, waaronder Riesling, Müller-Thurgau, Silvaner en Pinot Blanc. Het is een droge, licht mousserende wijn met een fruitige en bloemige smaak.

Henkell Trocken: de perfecte metgezel voor feestelijke gelegenheden

Henkell Trocken is een van de meest populaire mousserende wijnen ter wereld en wordt vaak gebruikt om speciale gelegenheden te vieren, zoals bruiloften en jubilea. De wijn wordt geproduceerd volgens de traditionele methode, die ook wel de 'méthode champenoise' wordt genoemd. Dit betekent dat de tweede gisting op fles plaatsvindt, waardoor de mousserende kwaliteit van de wijn ontstaat.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken