Witte wijn uit Castilla La Mancha

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Witte wijn uit Castilla La Mancha bestellen

Wilt u witte wijn uit Castilla La Mancha bestellen? Dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Bekijk ons online assortiment en bestel de beste witte wijn van de hoogste kwaliteit uit Castilla La Mancha. Aangezien wij goede contacten hebben met onze leveranciers en alleen de beste kwaliteitswijnen in ons assortiment hebben stelt ons dit in staat om zeer voordelig witte wijn uit Castilla La Mancha te kunnen aanbieden. Daarnaast hanteren wij staffelkortingen bij afname van 12 flessen en 18 flessen. Mocht u nu echt een grote afname willen doen, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Kenmerken witte wijn uit Castilla La Mancha

Eén van de kenmerken van witte wijn uit Castilla La Mancha is dat het grootste gedeelte van de wijnen die hier wordt gemaakt rood is en maar een klein gedeelte witte wijn.

Soorten witte wijn uit Castilla La Mancha

Er zijn diverse soorten witte wijn uit Castilla La Mancha. Zoals de opvallende Airén druif, die opvallend goed groeit in La Mancha. Daarnaast is de Airén druif één van de meest aangeplante druivenrassen wereldwijd. Door het gecontroleerd bewateren van de wijngaarden in dit erg hete gebied in de zomer, zijn er door technische innovaties meer mogelijkheden. Dit zorgt er tevens voor dat in La Mancha ook druiven als de Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Sauvignon Blanc en Petit Verdot worden verbouwd die voorheen helemaal niet groeiden in Castilla La Mancha.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken