Aix Rose

Aix Rose 75 cl. 2020

Aix Rose 3 Liter

Aix Rose 3 Liter 2020

Aix Rose Magnum 1,5 Liter 2020

Aix Rose Magnum 1,5 Liter 2020 is een geurige en goed uitgebalanceerde wijn, die met een mooi zalmroze kleur. Een fruitige frisheid is wat je ruikt als je van deze wijn een glas inschenkt. Door een mix van druiven, namelijk Grenache, Syrah en Consault en een zachte hint van Carignan druif wordt een heerlijke klassieke smaak gecreëerd. U proeft diverse smaken zoals watermeloen, aardbeien en bloemen. Deze heerlijk rosé wijn is verkrijgbaar in verschillende grote flessen.

Normale prijs € 32,95 Speciale prijs € 29,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
18020063
  • Koop 6 voor € 29,45 per fles
  • Koop 12 voor € 28,95 per fles

AIX Provence Rose Magnum 1,5 liter 2020 is een geurige en goed uitgebalanceerde wijn, die met een mooi zalmroze kleur. Een fruitige frisheid is wat je ruikt als je van deze wijn een glas inschenkt. Door een mix van druiven, namelijk Grenache, Syrah en Consault en een zachte hint van Carignan druif wordt een heerlijke klassieke smaak gecreëerd. U proeft diverse smaken zoals watermeloen, aardbeien en bloemen. Deze heerlijk rosé wijn is verkrijgbaar in verschillende grote flessen. Een 3 liter Jeroboam, een 6 liter. Methusalem, en een 15 liter Nebucanezar.

Druivensoort: Grenache, Syrah, Cinsault

AIX Rose 2020

AIX Provence Rose Magnum 2020 is vernoemd naar de streek waar deze wijn geproduceerd wordt, namelijk ten noordoosten van de historische stad Aix-en-Provence. Deze streek, Provence, staat bekend om het produceren van een van de beste rosé ter wereld. Erfgoed, passie en toewijding zijn de belangrijkste kernwoorden bij deze AIX Provence Rose Magnum.

Aix Rose 2020 voordelig bestellen bij Budgetwijnen.nl

AIX is een betaalbare alledaagse luxe roséwijn en is gemaakt om het leven te vieren. Het samenbrengen van mensen om een heerlijk glas rosé te drinken, een maaltijd en momenten te delen is waarom deze wijn zo geliefd is. Je kunt deze wijn ook vinden bij veel gastronomische restaurants en natuurlijk langs de kust in de hippe strandtenten en clubs. Het logo wordt gekenmerkt door 2 Mandarin-eenden, deze staan voor het leven samen delen en vieren door eenvoudige schoonheid.

Maak ook kennis met de overige formaten van Aix Rose

Meer informatie
Categorie Rose wijn
Inhoud 1,5 liter
Alcoholpercentage 13%
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Aix Rose Magnum 1,5 Liter 2020
Uw waardering