Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Champin

2 producten
Sorteer op

Kinderchampagne kopen

Wilt u kinderchampagne kopen? Dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod en profiteer van de scherpe prijzen als het gaat om Kinderchampagne kopen. Bij afname van 12 flessen bij Budgetwijnen of bij een besteding van € 95,- is de bezorging gratis in Nederland. U bestelt gemakkelijk en voordeling online Kinderchampagne en dit wordt in samenwerking met een grote pakketdienst bij u aan huis geleverd. Hiervoor hoeft u het huis niet eens uit en bij afname van een grotere hoeveelheid profiteert u van nog meer voordeel.

Soorten Kinderchampagne

In ons assortiment vindt u verschillende soorten Kinderchampagne. Waaronder van het merk Champin. Champin Kinderchampagne Appel (Alcoholvrij) is een heerlijke mousserende champagne zonder alcohol met appelsmaak. Deze variant is minder zoet dan andere champagnes waarmee het vooral fris en fruitig is. Erg leuk voor een kinderfeestje, om hier toch een feestelijk tintje aan te geven. Daarnaast hebben wij Champin Kinderchampagne Aardbei (Alcoholvrij) in ons assortiment. Deze Champagne zonder alcohol heeft een aardbeiensmaak. Tevens is deze variant minder zoet dan andere champagnes waarmee het vooral fris en fruitig is. Zowel de Champin Kinderchampagne Appel (Alcoholvrij) en de Champin Kinderchampagne Aardbei (Alcoholvrij) worden geproduceerd in het Spaanse Andalusië.

Disney Kinderchampagne

Disney Kinderchampagne bestaat uit verschillende varianten, waaronder Disney Kinderchampagne Cars (Alcoholvrij) en Disney Kinderchampagne Princess (Alcoholvrij). Disney Kinderchampagne Cars (Alcoholvrij) trekt vooral de aandacht van de stoere jongens en meisjes die van auto’s houden. Deze variant heeft een frisse aardbeiensmaak en is leuk voor een feestje of bij de jaarwisseling. Voor de prinsesjes onder ons is Disney Kinderchampagne Princess (Alcoholvrij) een leuke bubbel voor een kinderfeestje en uiteraard ook voor de jaarwisseling.

Feestelijk Kinderchampagne en kinderbubbels

Voor een feestelijke Kinderchampagne en kinderbubbels bent u bij budgetwijnen aan het juiste adres. Wij hebben een leuk aanbod van kinderbubbels met lekkere smaakjes waarmee het echt een feestje is voor kinderen door de prachtige uitstraling van de flessen en natuurlijk het effect van een bubbeltje die een kinderfeestje tot een hoogtepunt leidt. Kinderchampagne is een variant van het bekende La Source en van zowel het merk Champin als Disney worden de kinderchampagnes gemaakt, afkomstig uit het Spaanse Andalusië.