Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Cloudem

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 7,15 Normale prijs € 8,20
Speciale prijs € 7,15 Normale prijs € 8,20
Speciale prijs € 7,15 Normale prijs € 8,20
Speciale prijs € 7,15 Normale prijs € 8,20

Alcoholvrij genieten met Cloudem wijn glitterwijn

Cloudem is een producent van alcoholvrije glitterbubbels en is gevestigd in Spanje. Deze producent is gespecialiseerd in het maken van sprankelende alcoholvrije glitterwijnen in diverse smaken en kleuren.

Wij hebben verschillende soorten Cloudem wijn in ons assortiment waaronder de Cloudem Blue Sin Alcohol Free Bosbes, de Cloudem Rose Sin Alcohol Free Framboos, Cloudem Bronze Sin Alcohol Free Perzik en de Cloudem Gold Sin Alcohol Free Ananas. Deze soorten hebben een opvallende kleur en als u de flessen schudt ontstaat er een verrassend effect in de fles. Maak uw feestelijke gebeurtenis helemaal compleet met deze alcoholvrije wijnen!

Blauwe glitters met Cloudem Blue

Cloudem Blue is zoals de naam al doet vermoeden blauw van kleur. We spreken hierbij over een magische blauwe feestwijn, gemaakt van fruitige appelcider met een mix van frisse zoete bessen. Als u de fles in beweging brengt wordt de inhoud omgetoverd in schitterende blauwe parelmoeren. Uiteraard is dit ook erg leuk om te geven als u bijvoorbeeld weet dat een aanstaande moeder een zoontje verwacht en u toch gezellig hierop kunt proosten.

Vier het met Cloudem Rose

Cloudem Rose is roze van kleur en smaakt naar Framboos. Dit is erg leuk om een feestelijk tintje te geven als u liever geen alcohol wilt, of als het bijvoorbeeld gaat om het bekend maken van het geslacht bij een zwangerschap, bijvoorbeeld als er een meisje verwacht wordt. Kortom, bestel gemakkelijk en voordelig uw favoriete Cloudem wijn bij budgetwijnen.nl