Cloudem wijn

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cloudem wijn kopen

Wilt u Cloudem wijn kopen? Dan bent u bij  Budgetwijnen aan het juiste adres. Bestel gemakkelijk online en voordelig uw favoriete Cloudem wijn. De prijzen in onze webshop zijn al heel scherp aangezien wij nauwe banden hebben met onze leveranciers en de landelijke trends en ontwikkelingen op de voet volgen. Wij hebben daarbij geen extra kosten als het gaat om fysiek winkelpersoneel of etalage kosten omdat wij een webshop zijn. Een daarbij komend voordeel is dat wij tevens staffelprijzen hanteren waarbij een afname van 12 flessen overigens al zorgt voor gratis verzendkosten (binnen Nederland) en dat uw voordeel per fles verder oploopt bij afname van 18 flessen. Uiteraard is het wel belangrijk er rekening mee te houden dat mousserende wijn jong gedronken dient te worden en dat u dit het liefst op een donkere en koele plek (zonder temperatuurschommelingen) bewaart om zo de kwaliteit van Cloudem wijn het best te behouden.

Soorten Cloudem wijn

Wij hebben verschillende soorten Cloudem wijn in ons assortiment waaronder de Cloudem Blue Sin Alcohol Free Bosbes, de Cloudem Rose Sin Alcohol Free Framboos, Cloudem Bronze Sin Alcohol Free Perzik en de Cloudem Gold Sin Alcohol Free Ananas. Deze soorten hebben een opvallende kleur en als u de flessen schudt ontstaat er een verrassend effect in de fles.

Cloudem Blue

Cloudem Blue is zoals de naam al doet vermoeden blauw van kleur. We spreken hierbij over een magische blauwe feestwijn, gemaakt van fruitige appelcider met een mix van frisse zoete bessen. Als u de fles in beweging brengt wordt de inhoud omgetoverd in schitterende blauwe parelmoeren. Uiteraard is dit ook erg leuk om te geven als u bijvoorbeeld weet dat een aanstaande moeder een zoontje verwacht en u toch gezellig hierop kunt proosten.

Cloudem Rose

Cloudem Rose is roze van kleur en smaakt naar Framboos. Dit is erg leuk om een feestelijk tintje te geven als u liever geen alcohol wilt, of als het bijvoorbeeld gaat om het bekend maken van het geslacht bij een zwangerschap, bijvoorbeeld als er een meisje verwacht wordt. Kortom, bestel gemakkelijk en voordelig uw favoriete Cloudem wijn bij budgetwijnen.nl

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken