Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Kinderchampagne

4 producten
Sorteer op

Kinderchampagne bestellen

Wilt u Kinderchampagne bestellen? Neem dan een kijkje in ons assortiment aangezien er steeds meer vraag komt naar een kindvriendelijke bubbel uiteraard zonder alcohol. Voor kinderen is het een extra leuk feestje om er zo een speciaal tintje aan te geven.

Soorten Kinderchampagne

Wij hebben verschillende soorten Kinderchampagne van de merken Champin en Disney. Met name is de Kinderchampagne van Disney erg populair waaronder Cars (met name voor de jongens) en Princess (waar de meisjes erg blij van worden). Daarnaast zijn er van het merk Champin Kinderchampagne de smaken aardbei en appel. Erg leuk voor een kinderfeestje of simpelweg voor de verjaardag van jonge kinderen om er toch een feestelijk tintje aan te geven.

Feestelijke Kinder Champagne

Bent u op zoek naar een feestelijke Kinder Champagne? Dan hebben wij erg geschikte Kinder Champagne in ons assortiment. Naast dat de verzendkosten vervallen bij afname van 12 flessen (voor levering binnen Nederland) profiteert u bij afname van 18 flessen (van hetzelfde soort) nog meer waarmee de prijs per fles nog meer korting oplevert. Kortom met de feestelijke Kinder Champagne bij Budgetwijnen maakt u er een gezellig feestje van voor de kleintjes die hierdoor het gevoel hebben iets speciaals te drinken, net als wat volwassenen doen als ze iets te vieren hebben in de vorm van Champagne.

Kinderbubbels in vele smaken

Kinderbubbels zijn er in vele smaken. In ons assortiment hebben wij bijvoorbeeld de smaken van appel en aardbei. U bestelt gemakkelijk en voordelig online Kinderbubbels. Het voordeel is dat u extra profiteert van kortingen, aangezien wij een webshop zijn en om die reden geen extra fysieke winkelkosten hebben of van winkelpersoneel. Daarnaast wordt uw bestelling ook nog eens aan huis geleverd. Dit betekent dat u voor het kopen van Kinderbubbels niet eens uw huis uit hoeft.