Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Vini Vici

4 producten
Sorteer op

Vini Vici wijn kopen

Vini Vici wijn kopen doet u voordelig en gemakkelijk bij budgetwijnen.nl. Bekijk ons volledige assortiment van de alcoholvrije Vini Vici wijn. Of u nu geen liefhebber bent van alcohol, of juist wel maar het vanwege bijvoorbeeld zwangerschap niet kunt drinken is dit een prachtige kwalitatief hoogwaardige wijn. De wijnen van Vini Vici staan hoog aangeschreven en wij staan uiteraard voor kwaliteit en zijn in staat dit scherp in te kunnen kopen. Dit betekent dat u hiervan mee profiteert daar wij onze verkoopprijzen ook laag kunnen houden.

Soorten Vini Vici wijn

Er zijn een aantal soorten Vini Vici wijn waaronder de Vini Vici Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Sparkling Rose en de Sparkling White. Dit zijn prachtige varianten van wijn waarmee voor ieder iets wils is als u niet houdt van alcohol, of juist wel maar dit (tijdelijk) niet wil of mag drinken.

Vini Vici alcoholvrije wijn is enorm hip

We hebben gemerkt dat Vini Vici alcoholvrije wijn enorm hip is. Dit komt door de toenemende vraag waarmee producenten hierop inspelen en daarbij ook steeds meer kwalitatief hoogwaardige alcoholvrije wijnen gaan produceren. Hiervoor zijn verschillende technieken om dit toe te passen. Allereerst wordt er op een normale manier wijn gemaakt waarna vervolgens de alcohol onttrokken wordt uit de wijn en dit kan op verschillende manieren. In principe smaakt de wijn dan hetzelfde, maar er zit alleen geen alcohol meer in. Door de ontwikkeling van nieuwe technieken in het onttrekken van alcohol uit wijn, is het mogelijk zo veel mogelijk smaak en aroma’s behouden te laten. Bij oudere en goedkopere technieken werden ook belangrijke aroma’s en mineralen onttrokken en dat is natuurlijk jammer.

Vini Vici wijn verkooppunten

Van het merk Vini Vici wijn zijn verschillende verkooppunten. Echter is het meest makkelijk om gewoon online te bestellen aangezien u hiervoor het huis niet eens uit hoeft. Indien u via onze webshop uw bestelling plaatst is ons streven altijd binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren. Bij afname van 12 flessen zijn binnen Nederland de verzendkosten gratis en daarbij hanteren wij staffelkortingen waarbij afname van 18 flessen de prijs per fles voordeliger wordt. Vervolgens wordt uw wijn bij u aan huis geleverd.