Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Andresen

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 11,45
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 11,45
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 11,45
Speciale prijs € 17,95 Normale prijs € 20,65
Speciale prijs € 23,95 Normale prijs € 27,55

Andresen

Over Andresen

Andresen is een naam die weinig bekendheid geniet onder liefhebbers van klassieke portwijnen. Dit traditionele familiehuis staat mijlenver af van de overgecommercialiseerde portohuizen die overal ter wereld te vinden zijn. Desalniettemin staat Andresen Port in de top 5 van meest gereputeerde porthuizen, waar kwaliteit voorop staat.

In 1845 richtte Jann Hinrich Andresen op 19-jarige leeftijd het porthuis jhandresen op. Jann Hinrich, afkomstig van het noordfriese Waddeneiland Föhr in Duitsland, emigreerde op 14-jarige leeftijd naar Portugal en begon zijn carrière als leerling porthandelaar. In 1942 werd Andresen verkocht aan Albino Pereira dos Santos, en sinds 1962 wordt het dagelijks beheer geleid door diens zoon, Mário Ruy Flores dos Santos. Hij blijft trouw aan de familietraditie die het huis kenmerkt.

Alle portwijnen van Andresen worden tegenwoordig gevinifieerd in Quinta das Aranhas, gelegen aan de Tua Rivier in het hart van de Douro-vallei. Conform de wettelijke voorschriften worden ze opgeslagen in Vila Nova di Gaia. De 40 hectare aan wijngaarden van Andresen behoren allemaal tot de hoogste kwaliteitscategorie (A-Rated).

Andresen 10 Years Old Tawny Port

Deze rode wijn van het gerenommeerde merk Andresen komt rechtstreeks uit de betoverende wijnstreek Douro in Portugal. U zult verrukt zijn door de Andresen 10 Years Old Tawny Port, een prachtige creatie samengesteld uit een harmonieuze blend van Tinta Roriz, Touriga Franca en Tinta Barroca druiven. Het resultaat is een verfijnde rode wijn met een zoet en zacht smaakprofiel dat perfect aansluit bij heerlijke desserts en momenten van genot.

Bij elke slok van deze wijn zult u betoverd worden door de diep robijnrode kleur en de verleidelijke geur van gedroogde vruchten en specerijen. De Andresen 10 Years Old Tawny Port biedt een harmonieuze ervaring van rijke smaken en delicate aroma's, die uw zintuigen strelen en een blijvende indruk achterlaten.

Of u nu een intiem samenzijn hebt of een feestelijke gelegenheid viert, deze wijn zal zeker in de smaak vallen bij uw gasten en zorgen voor een memorabele ervaring. Om ervoor te zorgen dat u altijd voldoende voorraad heeft van deze voortreffelijke wijn, bieden wij de mogelijkheid om de Andresen 10 Years Old Tawny Port te bestellen in een meervoud van 6 flessen. Zo kunt u uw wijnkelder aanvullen en op elk gewenst moment genieten van deze heerlijke selectie. Ontdek zelf de verfijning en het vakmanschap van Andresen en laat u betoveren door elke slok van deze prachtige rode wijn.