Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Beyer Ranch wijnen

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 10,49 Normale prijs € 12,05
Speciale prijs € 10,49 Normale prijs € 12,05
Speciale prijs € 10,95 Normale prijs € 12,60
Speciale prijs € 14,89 Normale prijs € 17,10

Beyer Ranch wijnen

Wijnmakerij Beyer Ranch 

Geïnspireerd door de familie Beyer (de oorspronkelijke eigenaren) van één van de boerderijen die de familie Wente van Wente Vineyards momenteel gebruikt, zijn de Beyer Ranch wijnen een eerbetoon aan deze hardwerkende en gepassioneerde boerenfamilies in Californië. De Beyer Ranch wijnen weerspiegelen de toewijding, zorg en het geduld die nodig zijn om de beste wijn van de bovenste plank te produceren.

De wijnmakerij van Wente Vineyards is in eigendom van en wordt beheerd door inmiddels de vierde en de vijfde generatie van de Wente familie. Hiermee zijn ze het oudste familiebedrijf van Californië. De wijnen worden 100% duurzaam geteeld en gekweekt in San Francisco Bay, Montery Appellations, Arroyo Seco en in Livermore Valley.

Beyer Ranch Chardonnay

Deze populaire witte wijn afkomstig uit het zonnige Californië wordt gemaakt van de Chardonnay druif. De Beyer Ranch Chardonnay groeit in een perfect klimaar, met de vele zonuren en de koelte in de nacht zorgt dit voor hele rijpe trossen. De bodem van deze wijngaarden krijgen veel voeding en ontwikkelen zo de krachtige smaken van deze wijn. Het gouden sap ondergaat een houtlagering van een aantal maanden waardoor er unieke geuren en smaken ontstaan.

Beyer Ranch wijnen bestellen bij Budgetwijnen

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste Beyer Ranch wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!