Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Brogsitter Weingüter

10 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 17,40 Normale prijs € 18,95
Speciale prijs € 16,50 Normale prijs € 17,95
Speciale prijs € 12,35 Normale prijs € 13,50
Speciale prijs € 13,45 Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 12,35 Normale prijs € 13,50
Speciale prijs € 12,35 Normale prijs € 13,50
Speciale prijs € 49,45 Normale prijs € 52,95
Speciale prijs € 23,50 Normale prijs € 24,95
Speciale prijs € 14,20 Normale prijs € 15,95

Brogsitter Weingüter

Over Brogsitter Weinguter

Brogsitter, een van de grootste en oudste wijnbedrijven in Duitsland, heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd in de wijnwereld. Als een familiebedrijf heeft Brogsitter altijd vastgehouden aan zijn onafhankelijkheid en heeft het zijn historische erfgoed intact gehouden. Het weigert beursgenoteerd te worden en blijft trouw aan zijn tradities.

Met de erkenning als Wijnmakerij van het Jaar 2009 door de Duitse restaurantgids, is Brogsitter al meer dan 400 jaar een ambassadeur van goede Duitse wijnen. Het wijnhuis wordt tegenwoordig geleid door Hans-Joachim Brogsitter en combineert op harmonieuze wijze moderne, verfijnde en stoere elementen met traditionele wijnmaaktechnieken.

Gelegen in het schilderachtige Ahr-gebied, het meest noordelijke wijngebied van Duitsland, heeft Brogsitter een unieke positie. Ondanks de nabijheid van Keulen, wordt het gebied gedomineerd door rode druivenvariëteiten, mede dankzij het warme "mediterrane" microklimaat. Het Ahr-wijngebied wordt vaak vergeleken met de Bourgogne vanwege zijn premium wijngaarden, eeuwenlange tradities en diverse microklimaten.

De Brogsitter Chardonnay Vom Loss 

Brogsitter Weingüter, een gerenommeerd wijnhuis, presenteert trots hun witte wijn uit de prachtige wijnstreek Baden in Duitsland. De Brogsitter Chardonnay Vom Loss belichaamt de essentie van vakmanschap en kwaliteit. Deze wijn is volledig gemaakt van de Chardonnay druif, die bekend staat om zijn expressieve karakter en veelzijdigheid.

Met een smaakprofiel dat zowel vol als rond is, biedt de Brogsitter Chardonnay Vom Loss een verfijnde ervaring voor de zintuigen. De wijn onthult een harmonieus samenspel van fruitige tonen en een subtiele houtachtige complexiteit. Dit maakt het een uitstekende keuze om te combineren met salades en visgerechten, waarbij de frisheid en levendigheid van de wijn de smaken aanvullen en versterken.

Elke fles Brogsitter Chardonnay Vom Loss bevat een royale inhoud van 75 cl, wat gelijk staat aan ongeveer zes genereuze glazen wijn. De wijn is verkrijgbaar in een meervoud van 6 flessen, waardoor je voldoende voorraad hebt om te genieten van deze heerlijke wijn bij verschillende gelegenheden. Of het nu gaat om een intiem diner thuis of een feestelijke bijeenkomst, de Brogsitter Chardonnay Vom Loss voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke gelegenheid.