Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bumbu Rum The Original 0,70LTR

(0 reviews)

Bumbu Rum The Original is een "Dark Rum". Deze rum wordt met de hand geblend met diverse soorten kruiden en rum op basis van een 16e eeuws recept. Door het rijpen op houten vaten, heeft deze rum zijn kleur verkregen.

minus plus
  • Koop 6 voor € 32,95
  • Koop 12 voor € 32,35
  • Koop 18 voor € 31,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bumbu Rum The Original 0,70LTR

Bumbu Rum The Original valt onder de "a" soorten. Het is een donkere, amberkleurige rum. De rum is afkomstig van Barbados. De rum wordt met de hand geblend met verschillende soorten rum en kruiden van Barbados op basis van een 16e eeuws recept.

Exotische Caribische Rum

Bumbu Rum The Original is een premium rum die is geïnspireerd op de eeuwenoude rumtradities van de Caribische eilanden. Deze rum heeft een uniek smaakprofiel en een aantrekkelijke uitstraling. Bumbu Rum The Original kan op verschillende manieren worden genoten. Het wordt vaak puur gedronken om de volle smaak te waarderen, maar het kan ook worden gebruikt in tropische cocktails zoals de Piña Colada of de Mai Tai om een exotische smaak toe te voegen. Of je nu een rumkenner bent die graag van pure rum geniet of een liefhebber van tropische cocktails, Bumbu biedt een exotische en heerlijke rumervaring. Geniet ervan met mate en laat je meenemen op een reis naar de tropen. Cheers!

Bumbu Rum

Deze rum is gemaakt door The West Indies Rum Compagnie. Dit bedrijf produceert al ruim 120 jaar rum. Bumbu is gebaseerd op de originele 16e en 17e-eeuwse recepten die worden gebruikt door West-Indische zeilers. Gemaakt van een speciaal kruidenextract met suikerriet dat afkomstig is van de eilanden uit het Caribisch gebied en Zuid-Amerika. Maak ook kennis met de overige dranken van Bumbu Rum.

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Bumbu
Land Barbados
Artikelnummer 20170048G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op