Cà dei Frati

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Proef de Italiaanse passie van Cà dei Frati

Cà Dei Frati is een vooraanstaand Italiaans wijnhuis dat bekend staat om zijn bekroonde wijnen van uitmuntende kwaliteit. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1939, toen Felice Dal Cero, zoon van een gerenommeerde wijnbouwer, zich vestigde op de huidige locatie van het wijnhuis in Lugana di Sirmione. Hij was overtuigd van het potentieel van deze regio om prachtige wijnen voort te brengen. Na bijna drie decennia van hard werken in de kelders en wijngaarden, slaagde zijn zoon Pietro erin om in 1969 de allereerste Lugana-wijn van uitzonderlijke kwaliteit te bottelen. Op dat moment werd het wijnhuis bekend als Lugana Casa dei Frati, later omgedoopt tot Cà Dei Frati.

Het erfgoed en de passie van het wijnhuis werden voortgezet na het overlijden van Pietro in 2012. Het bedrijf werd overgedragen aan zijn echtgenote en kinderen, die met dezelfde vastberadenheid en toewijding de leiding hebben genomen en het wijnbedrijf voortzetten.

De wijnen van Cà Dei Frati worden vervaardigd uit druiven die afkomstig zijn van de eigen wijngaarden, die voornamelijk gelegen zijn in Lugana di Sirmione. Elke wijngaard wordt zorgvuldig apart gevinifieerd, waarbij de unieke kenmerken van de druiven tot hun recht komen. Bij het productieproces staat respect voor de natuur centraal. Door de jaren heen heeft het wijnhuis geïnvesteerd in innovatieve technieken die voortdurend worden verfijnd. Deze technieken stellen hen in staat om prachtige wijnen van onberispelijke kwaliteit te creëren.

De Rosa dei Frati Rosé 

De Rosa dei Frati rosé van Ca dei Frati fascineert niet alleen met zijn visuele aantrekkingskracht, maar ook door de reputatie die we hebben opgebouwd met de andere wijnen van dit gerenommeerde wijnhuis. Het prachtig klassieke etiket schept hoge verwachtingen voor deze rosé. Ca dei Frati is al jarenlang een vertrouwde keuze in ons assortiment, en de introductie van de Rosa dei Frati is een reden tot vreugde. Deze heerlijke rosé is samengesteld uit een harmonieuze blend van de druivenrassen Gropello, Marzemino, Sangiovese en Barbera.

Voor de creatie van deze rosé maakt Ca dei Frati gebruik van met de hand geplukte druiven. Hierdoor krijgt de wijn een uniek karakter dat hem onderscheidt van andere roséwijnen. Alleen het allerbeste sap wordt geselecteerd dankzij het zorgvuldige handwerk tijdens de oogst. Door de nabijheid van het Gardameer ontstaat er een perfect microklimaat waarin de druiven gedijen en zorgeloos kunnen rijpen. Het resultaat is een roséwijn die bekendstaat om zijn pure karakter en zuiverheid.

Cà Dei Frati Bestellen Bij Budgetwijnen.nl

Bij Budgetwijnen.nl kunt u genieten van een ruime selectie van heerlijke Cà Dei Frati wijnen. Onze aanbieding van gratis verzending binnen Nederland bij aankoop van minimaal 12 flessen, maakt het nog makkelijker om uw favoriete wijn te bestellen. Onze betrouwbare bezorgdienst zorgt voor veilige en tijdige levering van uw bestelling, zodat u thuis kunt genieten van de heerlijkste wijnen. Ontdek en bestel nu de meest smaakvolle en betaalbare wijnen op onze website.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken