Bear Flag Zinfandel

Bear Flag Zinfandel

Font Sante Ventoux Recolte Rouge

Font Sante Ventoux Recolte Rouge

Carnivor Zinfandel

Carnivor Zinfandel een heerlijke volle rode wijn afkomstig uit Californië, van het merk Carnivor. De wijn bevat indrukwekkende krachtige tonen van donkere kersen en bramenjam die de hints van mokka en geroosterd eikenhout feilloos aanvullen. De rijke smaken van deze Amerikaanse Zinfandel eindigen met een lange, zachte en elegante afdronk waar smaken van vanille en geroosterde amandelen blijven hangen.
Normale prijs € 14,95 Speciale prijs € 11,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
18019222
  • Koop 6 voor € 10,95 per fles
  • Koop 12 voor € 10,85 per fles
  • Koop 18 voor € 10,75 per fles

Carnivor Zinfandel een heerlijke volle rode wijn afkomstig uit Californië, van het merk Carnivor. Een zeer boeiende en uitnodigende combinatie van volle smaken en elegante specerijen. De Carnivor Zinfandel is sappig, groots en smaakvol met een compleet en rond mondgevoel en een aangename structuur. De wijn bevat indrukwekkende krachtige tonen van donkere kersen en bramenjam die de hints van mokka en geroosterd eikenhout feilloos aanvullen. De rijke smaken van deze Amerikaanse Zinfandel eindigen met een lange, zachte en elegante afdronk waar smaken van vanille en geroosterde amandelen blijven hangen. De wijn is gebotteld op een alcoholpercentage van 15,5% vol.

Carnivor wijnen

Carnivor wijnen is een onderdeel van het iconische wijnhuis Gallo uit Californië. Het wijnhuis maakt heerlijke huiswijnen van goede kwaliteit maar ook enkele premium wijnen, waaronder de Apothic. Het begon allemaal met de twee Italiaanse broers Ernest en Julio Gallo, met enkel een liefde voor wijn en veel vastberadenheid begonnen zij in 1933 het avontuur en richtte zij het wijnhuis Gallo op in Modesto, Californië. De filosofie van het bedrijf was om heerlijke wijnen te creëren waar iedereen op elk moment van de dag van kon genieten. Dit doel is zeker gelukt, al 3 generaties lang weten echte kwaliteitswijnen te produceren die toegankelijk zijn voor een brede groep wijndrinkers.

Meer informatie
Alcoholpercentage 14,5%
Inhoud 75 cl.
Wijnland USA
Wijnstreek California
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Carnivor Zinfandel
Uw waardering