Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Château Les Fontenelles

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,49 Normale prijs € 7,45
Speciale prijs € 6,49 Normale prijs € 7,45
Speciale prijs € 6,49 Normale prijs € 7,45
Speciale prijs € 6,49 Normale prijs € 7,45

Chateau Les Fontenelles

Wijngaarden van Chateau Les Fontelles

Chateau Fontenelles is gelegen, in het centrum van de pittoreske regio van Perigord, op een prachtig plateau in het zuid westen van Thenac. Men verbouwt hier al wijn sinds 1827. Hierdoor beschikt het Chateau over een zeer groot arsenaal van wijnstokken van 50 jaar en ouder. Dit is dan ook de reden dat dit wijnmerk wijnen kan produceren van een hogere kwaliteit dan gemiddeld. Door de leeftijd van deze stokken mag men op het etiket de toevoeging 'vielles vignes' zetten. Het Chateau beschikt over een eeuwenoude familiegeschiedenis waarbij Nicolas Bourdil de derde generatie wijnbouwer is bij Chateau les Fontenelles.  

Chateau Les Fontenelles wijnsoorten

Chateau Les Fontelles biedt een heerlijk aanbod van witte, rode en rosé wijnen. Bijzonder hierbij is het hoge gebruik van de vriendelijke en zwoele Semillon druif in de Moelleux wijnen. De Moelleux is een zoete en zachte witte wijn welke perfect past bij desserts en kazen. Daarnaast zorgt de samenstelling van de Cabernet Sauvignon en Merlot voor een prefecte combinatie bij de Chateau les Fontenelles Bergerac Rood. De rode wijn heeft een  mooie, intense, robijnrode kleur en heeft een unieke eigen identiteit. Het is niet voor niets dat de wijn zo geliefd is en een bijkomend kenmerk, hij kan zelfs 10 jaar bewaard worden!

Chateau Les Fontenelles wijn bestellen bij Budgetwijnen

Chateau les Fontelles wijn bestelt u makkelijk, snel en voordelig bij Budgetwijnen.nl. Dit zijn topwijnen voor Budgetprijzen!