Condor Peak Sauvignon Blanc

Condor Peak Sauvignon Blanc

Condor Peak Chardonnay

Condor Peak Chardonnay komt uit de wijngaarden die liggen in de uitlopers van de Andes. De omstandigheden voor de wijnbouw zijn er ideaal. Dankzij de zonnige dagen rijpen de druiven perfect. Deze Chardonnay is licht geel en heeft tonen van appel en ananas en een ronde smaak.
Normale prijs € 7,95 Speciale prijs € 6,75
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
1801399
  • Koop 6 voor € 5,85 per fles
  • Koop 12 voor € 5,75 per fles
  • Koop 18 voor € 5,65 per fles

Condor Peak Chardonnay komt uit de wijngaarden die liggen in de uitlopers van de Andes. De omstandigheden voor de wijnbouw zijn er ideaal. Dankzij de zonnige dagen rijpen de druiven perfect. Deze Chardonnay is licht geel en heeft tonen van appel en ananas en een ronde smaak.

Andean Vineyards

De wijngebieden van Andean Condor Peak liggen ongeveer duizend kilometer landinwaarts, aan de voet van de Andes. Het is er zeer droog en dat er geen woestijn ontstaat is te danken aan het smeltwater uit de bergen. Het voordeel van het droge klimaat is dat de Argentijnse wijnbouwers nauwelijks hoeven te bespuiten. In Argentinie gaat men er dan ook prat op de meest ecologische verantwoorde wijngaarden ter wereld te hebben, Mendoza is de belangrijkste wijnprovincie en geboortegrond van de wijnen.

Probeer ook eens de overige wijnen van Andean Condor Peak

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Alcoholpercentage 12,5%
Spijscombinatie N.V.T.
Drinkmoment(en) N.V.T.
Inhoud 75 cl.
Wijnland Argentinië
Wijnstreek Mendoza
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Condor Peak Chardonnay
Uw waardering