Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Da Vinci Wijnen - Toscane

5 producten
Sorteer op

Da Vinci wijnen - Toscane

Wijnhuis Da Vinci

Wijnhuis Da Vinci is opgericht in 1961 met een dertigtal boeren, in 1965 werd de eerste wijn verkocht, maar de eerste wijn op fles werd pas in 1972 verkocht. Nu hebben ze een ultramoderne kelder en zijn meer dan 150 wijnboeren uit het Chiantigebied in het midden van Toscane aangesloten bij het bedrijf. Het ligt hoog op de westerse hellingen tussen Florence, Pistoia, Lucca en Siena, temidden van een groen landschap met een bijna betoverend uitzicht. Het wijnhuis Leonardo Da Vinci ligt in Vinci, dit is het geboortedorp van Leonardo.

Aanrader Da Vinci Chiant

Een absolute aanrader in het Da Vinci wijnaanbod is de Da Vinci Chianti. Een zeer  fraaie rode wijn afkomstig uit de wijnstreek Chianti, Italië. Deze heerlijke wijn kent een rijpe en volle smaak met een lichte kruidigheid en heldere robijnrode kleur. In de geur vers rood fruit, kersen en lichte peper.

De beste Da Vinci wijn

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste Da Vinci wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!