Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

De Kuyper Dropshot 0,70LTR

(0 reviews)
De Kuyper Dropshot is een heerlijke likeur die de smaak heeft van zoute drop en salmiak. Daarnaast ruikt de likeur ook nog naar drop. Het shotje heeft een middellange afdronk.
minus plus
  • Koop 6 voor € 11,90
  • Koop 12 voor € 11,60
  • Koop 18 voor € 11,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Kuyper Dropshot

De Kuyper Dropshot is een heerlijke likeur die de smaak heeft van zoute drop en salmiak. Daarnaast ruikt de likeur ook nog naar drop. Het shotje heeft een middellange afdronk. De likeur heeft een alcoholpercentage 20%. 

De Kuyper Dropshot voor al je feesten

De Kuyper Dropshot is een ideale keuze voor feestbeesten die van intense en zoete smaken houden. Deze dropshot-likeur is perfect om het feest op gang te brengen en biedt een onderscheidende smaakervaring. De Kuyper Dropshot is bij uitstek geschikt om als shot te drinken. Schenk het in kleine shotglazen en geniet van de intense smaak van zoethout en drop. Het is een geweldige manier om het ijs te breken en het feest in beweging te krijgen. 

Dropshot in de mix

Je kunt De Kuyper Dropshot ook gebruiken als smaakvol ingrediënt in mixdrankjes. Probeer het te combineren met andere likeuren en sappen om heerlijke cocktails te maken. Een favoriet is de "Dropshot Martini," die een vleugje zoethout en drop toevoegt aan de klassieke Martini.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt De Kuyper Dropshot je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

De Kuyper

De Kuyper is een gerenommeerd Nederlands merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige likeuren, en De Kuyper Drop Shot Double Black is geen uitzondering. Het is een geliefde keuze voor liefhebbers van dropachtige smaken en biedt een smaakvolle en intense ervaring. De Kuyper heeft een uitgebreid assortiment likeuren en andere gedistilleerde dranken. Ze bieden een breed scala aan smaken, variërend van fruitige likeuren zoals framboos en perzik tot klassieke keuzes zoals amaretto en triple sec. Bovendien zijn er unieke en innovatieve smaken beschikbaar, waardoor De Kuyper-likeuren populair zijn bij zowel bartenders als consumenten.

De Kuyper staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Ze gebruiken alleen de beste ingrediënten en volgen zorgvuldige productieprocessen om ervoor te zorgen dat hun likeuren voldoen aan de hoogste normen. De Kuyper-likeuren worden wereldwijd gewaardeerd en zijn te vinden in bars en huishoudens over de hele wereld. Ze zijn synoniem geworden met kwaliteit en smaak. Naast hun klassieke likeuren blijft De Kuyper innoveren door nieuwe smaken en producten te ontwikkelen die voldoen aan de veranderende smaakvoorkeuren van consumenten.

Ontdek hier alle overige De Kuyper likeuren.

Meer informatie
Soort Mix
Merk De Kuyper
Land Nederland
Artikelnummer 20170747G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op