De Kuyper Dropshot 1LTR

Dropshot een heerlijke likeur van De Kuyper die smaak van drop heeft, maar ook de geur. Deze likeur is zoals de naam al zegt zeer geschikt om als shot te drinken. Deze likeur is in 1996 ontwikkeld door De Kuyper.
€ 12,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170748

Dropshot

Dropshot een heerlijke likeur van De Kuyper die smaak van drop heeft, maar ook de geur. Deze likeur is zoals de naam al zegt zeer geschikt om als shot te drinken. Deze likeur is in 1996 ontwikkeld door De Kuyper.

 

Dropshot alcoholpercentage

De Kuyper Dropshot is een heerlijk partyshot met een alcoholpercentage van 20%. Deze drank is perfect om op een feestje of bij de borrel te gebruiken als likeur of als partyshot gezellig samen met vrienden!

 

De Kuyper

De Kuyper is in 1695 opgericht toen Petrus de Kuyper en zijn vrouw Anna Custers een kuiperij hadden gekocht in Horst. In deze kuiperij maakten en verkochten Petrus en zijn vrouw vaten. Hun zoon Jan de Kuyper besloot een andere weg in te slaan en jenever te gaan produceren nadat hij een distilleerderij in Schiedam had gekocht.

Nadat de zonen van Jan de Kuyper erin slagen om een grote distilleerderij over te nemen in Rotterdam. Groeien ze na enkele overnames en uitbereidingen uit tot de grootste distilleerderij van de stad. Maar nadat ze jarenlang verlies hebben gedraaid, besluiten ze het bedrijf op te splitsen. Johannes krijgt de leiding over de distilleerderijen in Rotterdam, dit vormt de basis voor het bedrijf dat nu nog steeds bestaat.

In 1893 heeft het bedrijf al een locatie in Schiedam aangekocht in 1910 vestigt het bedrijf zich hier. In 1911 wordt deze distilleerderij in gebruik genomen, deze wordt tot op heden nog steeds gebruikt. Bij de wederopbouw na de tweede wereldoorlog, heeft de regering besloten dat de export prioriteit heeft boven de productie voor eigen land. Dit om buitenlandse valuta in het land te brengen, dit betekent een explosieve groei van de productie voor De Kuyper.

325 jaar later is De Kuyper nog steeds een familiebedrijf. Bij hun 300-jarige bestaan in 1995 ontvangt De Kuyper het Koninklijke predicaat van Hare Majesteit Koningin Beatrix.

Meer informatie
Categorie Mix
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 20%
Merk De Kuyper
Land Nederland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:De Kuyper Dropshot 1LTR
Uw waardering