Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Dooley's Toffee liqueur 1,5LTR

(0 reviews)

Dooley's Toffee Liqueur is een heerlijke en unieke combinatie van Belgische toffee, Dutch Cream en Vodka. Deze unieke likeur is naast zoet ook zacht van smaak. Meerdere gouden medailles en awards heeft deze likeur op haar naam staan. 

UITVERKOCHT

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Dooley's Toffee Liqueur bestaat uit twee ingrediënten die bij veel mensen over de hele wereld in de smaak vallen: Toffee karamel en Vodka. Het resultaat mag er zijn en is uniek in zijn smaak en geur.

Het merk Dooley's is in 1726 opgericht door de familie Waldemar Behn in Eckernförde een plaats in Noord-Duitsland. De familie is tot op de dag van de vandaag nauw betrokken bij de onderneming.

Hoe te genieten van deze likeur? puur, met een blokje ijs, bij de koffie of in een cocktail. Wil je een keer iets anders proberen, mix het dan eens met een bolletje vanille ijs.

Deze likeur bevat minder vet dan andere cream liqueurs, een ideale basis voor een cocktail maar ook om puur van te genieten.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Dooley's
Land Duitsland
Artikelnummer 20170481
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op