Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Finca Milena Wijnen

3 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,39
Normale prijs € 7,35
Speciale prijs € 6,39
Normale prijs € 7,35
Speciale prijs € 6,39
Normale prijs € 7,35

Finca Milena

Finca Milena wijn bestellen bij Budgetwijnen

Bent op zoek naar heerlijke Spaanse biologische wijnen? Zoek dan niet verder en proef de Finca Milena wijn bij Budgetwijnen. Geniet van een heerlijke Sauvignon Blanc wijn of ga voor een vol en ronde rode wijn. Bestel eenvoudig en voordelig uw Finca Milena wijn bij Budgetwijnen.

Wijngaard Finca Milena wijn

Finca Milena is de naam van de hoger gelegen percelen in het grote wijngebied Castilla la Mancha ten zuid oosten van Madrid. De streeknaam hier is Tierra de Castilla. De wijngaard is genoemd naar Dona Milena, voormalig eigenaresse van het landgoed.

Finca Milena - Biologische wijnen

De Finca Milena wijn wordt gemaakt door Hammeken Cellars, een Spaanse brouwer die sinds 1996 gespecialiseerd is in moderne Spaanse wijnen. Hammeken Cellars is toegewijd aan het introduceren van druivensoorten aan de wereld die diepe wortels hebben in de Spaanse geschiedenis; elke druivensoort kan een uniek verhaal over Spanje vertellen. Ze geloven in de pure essentie van het fruit. Om hoogwaardige wijnen te produceren die succesvol zullen presteren op een competitieve markt, moet de kwaliteit van de druiven en wijngaarden het beste zijn.