Frescobaldi Castiglioni Chianti DOCG

Frescobaldi Castiglioni Chianti DOCG

Frescobaldi Montesodi Chianti Rufina

Frescobaldi Nipozzano Montesodi Chianti Rufina

Frescobaldi Mormoreto Castello Di Nipozzano

Frescobaldi Mormoreto Castello Di Nipozzano is een wijn met explosieve geuren van kers en framboos gevolgd door tonen van amandel en mint met hints van zeezout. Naarmate de wijn zich ontwikkelt zijn ook geuren van truffel, zoethout, gember, chocolade en teer te herkennen. Het palet is vol en fluweelzacht met een prachtige tannines die samenkomen.
Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 53,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
1801186
  • Koop 6 voor € 52,45 per fles
  • Koop 12 voor € 51,95 per fles
  • Koop 18 voor € 50,45 per fles

Frescobaldi Mormoreto Castello Di Nipozzano

Frescobaldi Mormoreto Castello Di Nipozzano is één van de topwijnen, een wijn met explosieve geuren van kers en framboos gevolgd door tonen van amandel en mint met hints van zeezout. Naarmate de wijn zich ontwikkelt zijn ook geuren van truffel, zoethout, gember, chocolade en teer te herkennen. Het palet is vol en fluweelzacht met een prachtige tannines die samenkomen. 

Wijnhuis Frescobaldi

Frescobaldi behoort tot één van de grootse wijnpioniers uit Toscane. Met dertig generaties, meer dan 700 jaar ervaring, passie en een permanent programma van onderzoek en innovatie staat de naam Frescobaldi, garant voor premium wijnen van wereldklasse. In de betoverend mooie regio beschikt het huis over meer dan 1.000 ha. wijngaarden. De wijndomeinen liggen allemaal in de meest prestigieuze gebieden van Toscane.

Meer informatie
Alcoholpercentage 14,0%
Spijscombinatie N.V.T.
Drinkmoment(en) N.V.T.
Inhoud 75 cl.
Wijnland Italië
Wijnstreek Toscane
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Frescobaldi Mormoreto Castello Di Nipozzano