Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Gorbatschow Vodka 0,70LTR

(0 reviews)

De Gorbatschow Vodka is een van de meest populaire en bekende wodka variëteiten in Duitsland. Het geheim van zijn schone en zachte karakter ligt in het bijzonder uitgebreide productieproces van de wodka. Volgens het recept wordt de wodka twee keer gefilterd over houtskool.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Gorbatschow Vodka is een van de meest populaire en bekende wodka variëteiten in Duitsland. Het geheim van zijn schone en zachte karakter ligt in het bijzonder uitgebreide productieproces van de wodka. Volgens het recept wordt de wodka twee keer gefilterd over houtskool. Het productieproces is echter in de loop der tijd geoptimaliseerd. Inmiddels vindt er een 3-voudige koud filtratie plaats doormiddel van actieve kool. De wodka Gorbatschow staat bekend om zijn zuiverheid. De wodka smaakt puur en is heerlijk met ijs. Deze wodka is de ideale basis voor cocktails en longdrinks.

Gorbatschow Vodka

Gorbatschow Vodka wordt volgens traditioneel recept geproduceerd en gefilterd tijdens een tijdrovend een betoverend proces. Met een glaasje Gorbatschow is het ijskoud genieten. Dit drankmerk is de meest geconsumeerde Vodka in Duitsland. Het alcoholgehalte verschilt tussen de blauwe en de zwarte variant, zo heeft de blauwe variant 37,5% en de zwarte variant 50% alcohol. Het is de klassieke gebottelde Vodka.

Maak ook kennis met de overige dranken van Gorbatschow Vodka

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Gorbatschow
Land Duitsland
Artikelnummer 20170288
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op