Graham’s Late Bottled Vintage Port

Graham’s Late Bottled Vintage Port

Graham’s 20 Years Old Tawny Port

Graham’s 20 Years Old Tawny Port

Graham’s 10 Years Old Tawny Port

Graham's 10 Years Old Tawny Port heeft complexe nootachtige aroma's, gecombineerd met hints van honing en vijgen. In de smaak zijn rijke, rijpe fruitsmaken te herkennen afsluitend met een weelderige, lange afdronk. Deze 10 jaar oude port past perfect bij zoete desserts, zoals appeltaart met kaneel of amandelcake.
Normale prijs € 24,95 Speciale prijs € 21,50
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
1501014
  • Koop 6 voor € 20,95 per fles
  • Koop 12 voor € 20,45 per fles
  • Koop 18 voor € 19,95 per fles

Graham's 10 Years Old Tawny Port is een eerbetoon aan vakmanschap. Het belichaamt de passie voor uitmuntendheid en precisie die de kern vormt van elk van de handgemaakte Tawny Ports van Graham's. Na een decennium van zorg en langzame eikenrijping is deze port een prachtig voorbeeld van de complexe smaken van Tawny Port. Dit is een port voor degenen die kwaliteit in elk detail waarderen.

Graham's 10 Years Old Tawny Port heeft complexe nootachtige aroma's, gecombineerd met hints van honing en vijgen. In de smaak zijn rijke, rijpe fruitsmaken te herkennen afsluitend met een weelderige, lange afdronk. Deze 10 jaar oude port past perfect bij zoete desserts, zoals appeltaart met kaneel of amandelcake. De 10 Years Old Tawny Port van Graham's is gemaakt van de druivensoorten Touriga Francesca, Touriga Nacional, Tinta Barroca en Tinta Roriz en Tinta Cão. Combineer deze Port met blauwe kazen, noten en vijgen. Na opening is de Port nog 3 à 4 weken houdbaar. Serveer licht gekoeld (16 graden) voor een fruitiger karakter.

Graham's Port

Graham's is altijd een pionier geweest in de productie van port. Graham's was een van de eerste havenbedrijven die in 1890 in zijn eigen wijngaarden in de Douro-vallei in Portugal investeerde en is nu toonaangevend op het gebied van innovatie in wijnbereidingstechnieken. Vandaag delen vijf Symington-neven en nichten de verantwoordelijkheid voor elk aspect van het bedrijf en maken ze persoonlijk de wijnen van Graham's Port. Ook zij zijn al vele generaties betrokken bij Port en de Douro, met voorouders uit het midden van de 17e eeuw.

Maak ook kennis met de overige wijnen van Graham's Port uit de Douro Vallei in Portugal.

Meer informatie
Alcoholpercentage 19-20% Port
Spijscombinatie Dessert, Harde Kazen, Noten, Zachte kazen
Drinkmoment(en) Dessert, Ieder moment, Iets te vieren
Inhoud 75 cl.
Wijnland Portugal
Wijnstreek Porto
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Graham’s 10 Years Old Tawny Port
Uw waardering