Graham’s 10 Years Old Tawny Port

Graham’s 10 Years Old Tawny Port

Graham's 30 Years Old Tawny Port

Graham's 30 Years Old Tawny Port

Graham’s 20 Years Old Tawny Port

Graham's 20 Years Old Tawny Port is het resultaat van de zoektocht van de Master Blender naar de perfecte balans tussen jonge en oude portwijnen. Dit is een port die meer dan twintig jaar is geperfectioneerd om diegenen te verrukken die op zoek zijn naar uitmuntendheid. Deze 20 Years Old Tawny Port van Graham's heeft een uitstekend boeket met een karakteristiek nootachtig karakter en heerlijk rijp fruit, hints van sinaasappelschil, prachtig verzacht door zorgvuldige veroudering.
Normale prijs € 44,95 Speciale prijs € 39,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
1501015
  • Koop 6 voor € 39,45 per fles
  • Koop 12 voor € 38,95 per fles
  • Koop 18 voor € 38,45 per fles

Graham's 20 Years Old Tawny Port is het resultaat van de zoektocht van de Master Blender naar de perfecte balans tussen jonge en oude portwijnen. Dit is een port die meer dan twintig jaar is geperfectioneerd om diegenen te verrukken die op zoek zijn naar uitmuntendheid. Deze 20 Years Old Tawny Port van Graham's heeft een uitstekend boeket met een karakteristiek nootachtig karakter en heerlijk rijp fruit, hints van sinaasappelschil, prachtig verzacht door zorgvuldige veroudering. De smaak is rijk, zacht zoet en soepel. Perfect in balans met een lange en elegante afwerking. Deze 20 jaar oude Tawny port past uitstekend bij noten, gedroogd fruit en fruitcake, evenals vanille-ijs en crème brûlée.

Graham's 20 Years Old Tawny Port is gemaakt van de druivensoorten Touriga, Francesa, Touriga Nacional, Tinta Barroca en Tinta Roriz en Tinto Cão. De Port wordt na traditionele vinificatie gerijpt in grote houten vaten van 534 liter waardoor de Port zijn karakteristieke Tawny karakter krijgt. Voortreffelijke kwaliteit, met als voornaamste eigenschappen de geweldige complexiteit en harmonie. Serveer de port iets gekoeld, dan komt het volledig tot zijn recht.

Een uitstekend alternatief voor Vintage Port voor minder formele gelegenheden. Oude Tawnies worden, na botteling niet beter. Anders dan een Vintage is deze Port niet geschikt om lang te bewaren. Wij adviseren binnen een jaar na aankoop te consumeren. Na opening is de Port nog 3 à 4 weken houdbaar. Kaas tip: Bij voorkeur een milde kaas zoals de Pont l'Eveque uit Normandië of een oude Hollandse geitenkaas.

Graham's is altijd een pionier geweest in de productie van port. Graham's was een van de eerste havenbedrijven die in 1890 in zijn eigen wijngaarden in de Douro-vallei in Portugal investeerde en is nu toonaangevend op het gebied van innovatie in wijnbereidingstechnieken. Vandaag delen vijf Symington-neven en nichten de verantwoordelijkheid voor elk aspect van het bedrijf en maken ze persoonlijk de wijnen van Graham's Port. Ook zij zijn al vele generaties betrokken bij Port en de Douro, met voorouders uit het midden van de 17e eeuw.

Maak ook kennis met de overige wijnen van Graham's Port uit de Douro Vallei in Portugal.

Meer informatie
Alcoholpercentage 19-20% Port
Spijscombinatie Dessert, Harde Kazen, Noten, Zachte kazen
Drinkmoment(en) Dessert, Ieder moment, Iets te vieren
Inhoud 75 cl.
Wijnland Portugal
Wijnstreek Porto
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Graham’s 20 Years Old Tawny Port
Uw waardering