Graham’s 20 Years Old Tawny Port

Graham’s 20 Years Old Tawny Port

Graham's 40 Years Old Tawny Port

Graham's 40 Years Old Tawny Port

Graham's 30 Years Old Tawny Port

Graham's 30 Years Old Tawny Port heeft een prachtige geur met een reeks gedroogde vruchten. Volwassen en geconcentreerd van smaak, met vol, honingzoet fruit. Prachtig zacht, met een opmerkelijke, lange afdronk. De 30 jaar oude Tawny Port van Graham's is een fantastische aanvulling op donkere chocolade, maar kan ook alleen worden genoten als dessert op zich.
Normale prijs € 99,95 Speciale prijs € 79,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
1501016
  • Koop 6 voor € 78,95 per fles
  • Koop 12 voor € 77,95 per fles

Graham's 30 Years Old Tawny Port heeft een prachtige geur met een reeks gedroogde vruchten. Volwassen en geconcentreerd van smaak, met vol, honingzoet fruit. Prachtig zacht, met een opmerkelijke, lange afdronk. De 30 jaar oude Tawny Port van Graham's is een fantastische aanvulling op donkere chocolade, maar kan ook alleen worden genoten als dessert op zich. De afdronk is lang en zacht en er komen veel verschillende geuren vrij. Deze port wordt niet beter van bewaren. Hij kan gelijk gedronken worden. Eenmaal geopend kan hij wel twee maanden open staan. Combineer Graham's 30 Years Old Tawny Port met oude Hollandse kazen of met een mooie sigaar.

De wonderen van hout: Graham's is een van de laatste havenbedrijven met een eigen samenwerkingsteam, die voor elk vat afzonderlijk zorgen. Dit, gecombineerd met de vaardigheid van de Master Blender, heeft ertoe geleid dat Graham de kunst beheerst van het maken van een uitstekende 30 jaar oude Tawny Port. Het contact van de port met het hout van het vat werkt hand in hand met de tijd om een van de beste portwijnen van het leven te creëren. Deze port is voor degenen die gepassioneerd zijn door de kunst van geweldige portwijnen.

Graham's Port

Graham's is altijd een pionier geweest in de productie van port. Graham's was een van de eerste havenbedrijven die in 1890 in zijn eigen wijngaarden in de Douro-vallei in Portugal investeerde en is nu toonaangevend op het gebied van innovatie in wijnbereidingstechnieken. Vandaag delen vijf Symington-neven en nichten de verantwoordelijkheid voor elk aspect van het bedrijf en maken ze persoonlijk de wijnen van Graham's Port. Ook zij zijn al vele generaties betrokken bij Port en de Douro, met voorouders uit het midden van de 17e eeuw.

Maak ook kennis met de overige wijnen van Graham's Port uit de Douro Vallei in Portugal.

Meer informatie
Alcoholpercentage 19-20% Port
Spijscombinatie Dessert, Harde Kazen, Zachte kazen
Drinkmoment(en) Dessert, Ieder moment, Iets te vieren
Inhoud 75 cl.
Wijnland Portugal
Wijnstreek Porto
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Graham's 30 Years Old Tawny Port
Uw waardering