Graham's 30 Years Old Tawny Port

Graham's 30 Years Old Tawny Port

Graham's 40 Years Old Tawny Port

Graham's 40 Years Old Tawny Port heeft zeer complexe aroma's met een krachtige geur die zijn leeftijd uitdrukt. Deze 40 jaar oude port heeft een scala aan smaken, van delicaat fruit en rozijnen, tot geroosterde toffee, karamel en chocolade, met een uitstekende afdronk. De balans is verbluffend. Het is een fantastische begeleiding bij pure chocolade, maar kan ook op zichzelf worden genoten: een ervaring op zich! Licht gekoeld serveren.
Normale prijs € 149,95 Speciale prijs € 134,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
1501017
  • Koop 6 voor € 129,95 per fles

Graham's 40 Years Old Tawny Port heeft zeer complexe aroma's met een krachtige geur die zijn leeftijd uitdrukt. Deze 40 jaar oude port heeft een scala aan smaken, van delicaat fruit en rozijnen, tot geroosterde toffee, karamel en chocolade, met een uitstekende afdronk. De balans is verbluffend. Het is een fantastische begeleiding bij pure chocolade, maar kan ook op zichzelf worden genoten: een ervaring op zich! Licht gekoeld serveren.

Graham's 40 Years Old Tawny Port is getuige van een lange traditie. Deze Tawny Port is samengesteld door Graham's Master Blender uit wijnen die door zijn overgrootvader, grootvader, vader en ooms in de kelder zijn bewaard. De Master Blender bewaart ook wijnen voor toekomstige generaties. Graham's 40 Years Old Tawny Port is voor degenen die de buitengewone, complexe en subtiele smaak van tijd waarderen. Deze port is gemaakt van de druivensoorten Touriga, Francesa, Touriga Nacional, Tinta Barroca en Tinta Roriz.

Graham's Port

Graham's is altijd een pionier geweest in de productie van port. Graham's was een van de eerste havenbedrijven die in 1890 in zijn eigen wijngaarden in de Douro-vallei in Portugal investeerde en is nu toonaangevend op het gebied van innovatie in wijnbereidingstechnieken. Vandaag delen vijf Symington-neven en nichten de verantwoordelijkheid voor elk aspect van het bedrijf en maken ze persoonlijk de wijnen van Graham's Port. Ook zij zijn al vele generaties betrokken bij Port en de Douro, met voorouders uit het midden van de 17e eeuw.

Maak ook kennis met de overige wijnen van Graham's Port uit de Douro Vallei in Portugal.

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Alcoholpercentage 19-20% Port
Spijscombinatie Chocolade, Dessert, Harde Kazen, Zachte kazen
Drinkmoment(en) Dessert, Ieder moment, Iets te vieren
Inhoud 75 cl.
Wijnland Portugal
Wijnstreek Porto
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Graham's 40 Years Old Tawny Port
Uw waardering