Graham's Six Grapes Reserve Port

Graham's Six Grapes Reserve Port

Graham’s Fine Tawny Port

Graham’s Fine Tawny Port

Graham’s Fine Ruby Port

Graham's Fine Ruby Port is vol met jeugdige frisheid en aantrekkelijk, weelderig fruit. Deze Fine Ruby Port van Graham's is diep gekleurd en intens aromatisch. De Fine Ruby wordt jong gebotteld, na ongeveer twee jaar rijping in eiken vaten. Dit behoudt de assertiviteit van de vrucht: een herkenbaar kenmerk van Graham's stijl. Dit is een rijke, genereuze Port boordevol smaken van bramen en rode bessen.
Normale prijs € 12,95 Speciale prijs € 11,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
1501006
  • Koop 6 voor € 11,75 per fles
  • Koop 12 voor € 11,60 per fles
  • Koop 18 voor € 11,45 per fles

Graham's Fine Ruby Port is vol met jeugdige frisheid en aantrekkelijk, weelderig fruit. Deze Fine Ruby Port van Graham's is diep gekleurd en intens aromatisch. De Fine Ruby wordt jong gebotteld, na ongeveer twee jaar rijping in eiken vaten. Dit behoudt de assertiviteit van de vrucht: een herkenbaar kenmerk van Graham's stijl. Dit is een rijke, genereuze Port boordevol smaken van bramen en rode bessen. Graham's Fine Ruby is een port die elke dag klaar is om op elk gewenst moment van te genieten. Hij moet iets koel worden geserveerd, tussen 12 en 16º Celsius. De port wordt gemaakt van de druivensoorten Tinta Barocca, Touriga Francesa, Tinto Cao, Touriga Nacional. De afdronk is lang en intens. Deze Port is uitermate geschikt om alledag te drinken of combineer de wijn met harde kazen.

Graham's Port

Graham's is altijd een pionier geweest in de productie van port. Graham's was een van de eerste havenbedrijven die in 1890 in zijn eigen wijngaarden in de Douro-vallei in Portugal investeerde en is nu toonaangevend op het gebied van innovatie in wijnbereidingstechnieken. Vandaag delen vijf Symington-neven en nichten de verantwoordelijkheid voor elk aspect van het bedrijf en maken ze persoonlijk de wijnen van Graham's Port. Ook zij zijn al vele generaties betrokken bij Port en de Douro, met voorouders uit het midden van de 17e eeuw.

Maak ook kennis met de overige wijnen van Graham's Port uit de Douro Vallei in Portugal.

Meer informatie
Alcoholpercentage 19-20% Port
Spijscombinatie Dessert, Harde Kazen
Drinkmoment(en) Dessert, Ieder moment, Iets te vieren
Inhoud 75 cl.
Wijnland Portugal
Wijnstreek Porto
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Graham’s Fine Ruby Port
Uw waardering