Graham’s Fine Ruby Port

Graham’s Fine Ruby Port

Graham’s Fine White Port

Graham’s Fine White Port

Graham’s Fine Tawny Port

Graham's Fine Tawny Port is lichter van kleur en textuur dan de Ruby Port van Graham's en ook iets droger. De jonge port wordt gerijpt in gekruide eiken vaten voor een gemiddelde van drie jaar, waardoor de port in contact komt met de zuurstof die vrij het hout van de vaten doordringt. Dit betekent dat een deel van de rijke, fruitige stijl van een jonge Port overblijft, maar de Fine Tawny begint ook de aanhoudende noot- en karamelsmaken te krijgen van een Aged Tawny Port.
Normale prijs € 12,95 Speciale prijs € 11,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
1501007
  • Koop 6 voor € 11,75 per fles
  • Koop 12 voor € 11,60 per fles
  • Koop 18 voor € 11,45 per fles

Graham's Fine Tawny Port is lichter van kleur en textuur dan de Ruby Port van Graham's en ook iets droger. De jonge port wordt gerijpt in gekruide eiken vaten voor een gemiddelde van drie jaar, waardoor de port in contact komt met de zuurstof die vrij het hout van de vaten doordringt. Dit betekent dat een deel van de rijke, fruitige stijl van een jonge Port overblijft, maar de Fine Tawny begint ook de aanhoudende noot- en karamelsmaken te krijgen van een Aged Tawny Port. Graham's Fine Tawny Port is geschikt om bij elke gelegenheid te drinken en moet gekoeld worden geserveerd, tussen 10 en 14º Celsius.

De Tawny Port van Graham's wordt gemaakt van de druivensoorten Tinta Barocca, Tinta Francisca, Tinto Cao, Touriga Nacional en smaakt heerlijk bij belegen en rijpere kaassoorten, dadels, vijgen, noten en chocolade. Eenmaal open is deze Port een week of vier te bewaren.

Graham's Port

Graham's is altijd een pionier geweest in de productie van port. Graham's was een van de eerste havenbedrijven die in 1890 in zijn eigen wijngaarden in de Douro-vallei in Portugal investeerde en is nu toonaangevend op het gebied van innovatie in wijnbereidingstechnieken. Vandaag delen vijf Symington-neven en nichten de verantwoordelijkheid voor elk aspect van het bedrijf en maken ze persoonlijk de wijnen van Graham's Port. Ook zij zijn al vele generaties betrokken bij Port en de Douro, met voorouders uit het midden van de 17e eeuw.

Maak ook kennis met de overige wijnen van Graham's Port uit de Douro Vallei in Portugal.

Meer informatie
Alcoholpercentage 19-20% Port
Spijscombinatie Chocolade, Dessert, Harde Kazen, Noten
Drinkmoment(en) Dessert, Ieder moment, Iets te vieren
Inhoud 75 cl.
Wijnland Portugal
Wijnstreek Porto
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Graham’s Fine Tawny Port
Uw waardering