Graham’s Fine Tawny Port

Graham’s Fine Tawny Port

Graham’s Late Bottled Vintage Port

Graham’s Late Bottled Vintage Port

Graham’s Fine White Port

Graham's Fine White Port is een lichtzoete port. Dit zoete karakter wordt bereikt door de druivenmost iets korter te fermenteren om de natuurlijke suikers in het fruit te behouden, die de Fine White Port zijn smaken van honing en nectar geven en zijn iets rijkere amberachtige tint. De witte port heeft zoete citruskenmerken en behoudt een goede balans tussen frisheid en delicatesse.
Normale prijs € 13,50 Speciale prijs € 12,75
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
1501008
  • Koop 6 voor € 12,25 per fles
  • Koop 12 voor € 11,95 per fles
  • Koop 18 voor € 11,75 per fles

Graham's Fine White Port is een lichtzoete port. Dit zoete karakter wordt bereikt door de druivenmost iets korter te fermenteren om de natuurlijke suikers in het fruit te behouden, die de Fine White Port zijn smaken van honing en nectar geven en zijn iets rijkere amberachtige tint. De witte port heeft zoete citruskenmerken en behoudt een goede balans tussen frisheid en delicatesse. Het moet gekoeld worden geserveerd, tussen 6 en 10º Celsius.

De belangrijkste druivensoort is de Malvasia Fina, die de wijn zijn aantrekkelijke fruitige en crispy smaak geeft. De Port heeft een lichte gele kleur, is droog en fruitig met aroma's van bloemen, muskaat en honing en heeft een lange crispy finale. Een uitstekend aperitief als de Port gekoeld geserveerd wordt, bijvoorbeeld als een longdrink met tonic en een schijfje citroen.

Graham's Port

Graham's is altijd een pionier geweest in de productie van port. Graham's was een van de eerste havenbedrijven die in 1890 in zijn eigen wijngaarden in de Douro-vallei in Portugal investeerde en is nu toonaangevend op het gebied van innovatie in wijnbereidingstechnieken. Vandaag delen vijf Symington-neven en nichten de verantwoordelijkheid voor elk aspect van het bedrijf en maken ze persoonlijk de wijnen van Graham's Port. Ook zij zijn al vele generaties betrokken bij Port en de Douro, met voorouders uit het midden van de 17e eeuw.

Maak ook kennis met de overige wijnen van Graham's Port uit de Douro Vallei in Portugal.

Meer informatie
Alcoholpercentage 19-20% Port
Drinkmoment(en) Aperitief, Ieder moment, Iets te vieren, Op het terras
Inhoud 75 cl.
Wijnland Portugal
Wijnstreek Porto
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Graham’s Fine White Port
Uw waardering