Graham’s Fine White Port

Graham’s Fine White Port

Graham’s 10 Years Old Tawny Port

Graham’s 10 Years Old Tawny Port

Graham’s Late Bottled Vintage Port

Graham’s Late Bottled Vintage Port is gemaakt van de beste druiven uit een bepaald oogstjaar. De druiven voor deze Late Bottled Vintage Port worden geselecteerd door Alexandre Mariz, de landgoedbeheerder van Quinta dos Malvedos en het naburige Quinta do Tua. Graham’s Late Bottled Vintage Port heeft een aromatisch bouquet van zwarte bessen, munt en bloemen. De smaak is rijk en zoet en is mooi in balans met zachte tannine.
Normale prijs € 18,95 Speciale prijs € 17,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
1501009
  • Koop 6 voor € 16,95 per fles
  • Koop 12 voor € 16,45 per fles
  • Koop 18 voor € 15,95 per fles

Graham’s Late Bottled Vintage Port is gemaakt van de beste druiven uit een bepaald oogstjaar. De druiven voor deze Late Bottled Vintage Port worden geselecteerd door Alexandre Mariz, de landgoedbeheerder van Quinta dos Malvedos en het naburige Quinta do Tua. Hij was erg optimistisch over de vooruitzichten voor de oogst. Samen met de hoofdwijnmaker, Charles Symington en de wijnmaker van Malvedos, Henry Shotton, identificeerde hij de beste wijngaarden binnen de twee eigenschappen.

Graham’s Late Bottled Vintage Port is samengesteld uit een vijftal druivensoorten: Touriga Francesa, Touriga Nacional, Tinta Barroca, Tinta Roriz en Tinto Cão. Deze LBV Port heeft een diepe, donkerrode kleur. met een aromatisch bouquet van zwarte bessen, munt en bloemen. De smaak is rijk en zoet en is mooi in balans met zachte tannine. Graham's Late Bottled Vintage smaakt heerlijk bij harde kazen, nootjes of gedroogd fruit.

Graham's Port

Graham's is altijd een pionier geweest in de productie van port. Graham's was een van de eerste havenbedrijven die in 1890 in zijn eigen wijngaarden in de Douro-vallei in Portugal investeerde en is nu toonaangevend op het gebied van innovatie in wijnbereidingstechnieken. Vandaag delen vijf Symington-neven en nichten de verantwoordelijkheid voor elk aspect van het bedrijf en maken ze persoonlijk de wijnen van Graham's Port. Ook zij zijn al vele generaties betrokken bij Port en de Douro, met voorouders uit het midden van de 17e eeuw.

Maak ook kennis met de overige wijnen van Graham's Port uit de Douro Vallei in Portugal.

Meer informatie
Alcoholpercentage 19-20% Port
Spijscombinatie Harde Kazen, Noten
Drinkmoment(en) Dessert, Ieder moment, Iets te vieren
Inhoud 75 cl.
Wijnland Portugal
Wijnstreek Porto
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Graham’s Late Bottled Vintage Port
Uw waardering