Graham's Six Grapes Reserve Port

Graham's Six Grapes Reserve Port

Graham's Port The Tawny

Graham's Port The Tawny is een hele fijne Graham's Aged Tawny. Deze port is gerijpt voor een gemiddelde van zeven tot negen jaar in doorgewinterde eiken vaten. Graham's Port The Tawny is Graham's Master Blender's persoonlijke interpretatie van een fijne, oude, met hout gerijpte Port. Het is een smaakbeleving voor degenen die op zoek zijn naar een lonende ervaring vanuit een goed oude Tawny Port.
Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 16,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
1604017
  • Koop 6 voor € 16,45 per fles
  • Koop 12 voor € 15,95 per fles
  • Koop 18 voor € 15,45 per fles

Graham's Port The Tawny is een hele fijne Graham's Aged Tawny. Deze port is gerijpt voor een gemiddelde van zeven tot negen jaar in doorgewinterde eiken vaten. Graham's Port The Tawny is Graham's Master Blender's persoonlijke interpretatie van een fijne, oude, met hout gerijpte Port. Het is een smaakbeleving voor degenen die op zoek zijn naar een lonende ervaring vanuit een goed oude Tawny Port. Deze jongere stijl van oude Tawny Port behoudt enkele rijpe fruitsmaken en tannines van de druiven, die worden aangevuld door de extra complexiteit die wordt bereikt door bijna een decennium van veroudering in eikenhout.

Graham's Port

Graham's is altijd een pionier geweest in de productie van port. Graham's was een van de eerste havenbedrijven die in 1890 in zijn eigen wijngaarden in de Douro-vallei in Portugal investeerde en is nu toonaangevend op het gebied van innovatie in wijnbereidingstechnieken. Vandaag delen vijf Symington-neven en nichten de verantwoordelijkheid voor elk aspect van het bedrijf en maken ze persoonlijk de wijnen van Graham's Port. Ook zij zijn al vele generaties betrokken bij Port en de Douro, met voorouders uit het midden van de 17e eeuw.

Maak ook kennis met de overige wijnen van Graham's Port uit de Douro Vallei in Portugal.

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Graham's Port The Tawny
Uw waardering