Graham's Port The Tawny

Graham's Port The Tawny

Graham’s Fine Ruby Port

Graham’s Fine Ruby Port

Graham's Six Grapes Reserve Port

Graham's Six Grapes Reserve Port heeft 7 gouden medailles en 2 trofeeën gewonnen op de meest prestigieuze internationale proeverijwedstrijden in de afgelopen twee decennia. Graham's Six Grapes Port is één van de kenmerkende wijnen van het porthuis met opmerkelijke kwaliteit, finesse en elegantie. Six Grapes is een hartige wijn, afkomstig van dezelfde wijngaarden die bijdragen aan de beroemde Vintage Ports van Graham's.
Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 17,75
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
1604018
  • Koop 6 voor € 16,95 per fles
  • Koop 12 voor € 16,45 per fles
  • Koop 18 voor € 15,95 per fles

Graham's Six Grapes Reserve Port heeft 7 gouden medailles en 2 trofeeën gewonnen op de meest prestigieuze internationale proeverijwedstrijden in de afgelopen twee decennia. Graham's Six Grapes Port is één van de kenmerkende wijnen van het porthuis met opmerkelijke kwaliteit, finesse en elegantie. Six Grapes is een hartige wijn, afkomstig van dezelfde wijngaarden die bijdragen aan de beroemde Vintage Ports van Graham's. Het lijkt qua stijl sterk op een jonge Graham's Vintage Port: vol, met rijk zwart fruit in de mond en geurige bramenaroma's.

Graham's Port

Graham's is altijd een pionier geweest in de productie van port. Graham's was een van de eerste havenbedrijven die in 1890 in zijn eigen wijngaarden in de Douro-vallei in Portugal investeerde en is nu toonaangevend op het gebied van innovatie in wijnbereidingstechnieken. Vandaag delen vijf Symington-neven en nichten de verantwoordelijkheid voor elk aspect van het bedrijf en maken ze persoonlijk de wijnen van Graham's Port. Ook zij zijn al vele generaties betrokken bij Port en de Douro, met voorouders uit het midden van de 17e eeuw.

Maak ook kennis met de overige wijnen van Graham's Port uit de Douro Vallei in Portugal.

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Graham's Six Grapes Reserve Port
Uw waardering