Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Hayman's London Dry Gin 0,70LTR

(0 reviews)
Hayman's London Dry Gin is gemaakt van een familierecept van 10 vertrouwde botanische producten. De gin is een juiste balans tussen koriander, citroenschil en sinaasappelschil, evenals Angelica, orriswortel, kaneel, cassia bas, nootmuskaat en liquor ice.
  • Koop 6 voor
    € 23,10
  • Koop 12 voor
    € 22,50
  • Koop 18 voor
    € 22,20
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Haymans London Dry Gin 0,70LTR

Hayman's London Dry Gin is gemaakt van een familierecept van 10 vertrouwde botanische producten. De Engelse gin is een juiste balans tussen koriander, citroenschil en sinaasappelschil, evenals Angelica, orriswortel, kaneel, cassia bas, nootmuskaat en liquor ice. Veel zorg en aandacht en de originele methode waarmee deze gin destilleert wordt zorgen ervoor dat de Hayman's London Dry een klassieke gin is en blijft. De gin is vers, fris en elegant met een Citrus finish. Het is een gin zoals een gin hoort te zijn. De gin kan prima gedronken worden in combinatie met tonic.

Authentieke Britse Gintraditie

Hayman's London Dry Gin volgt de traditionele London Dry Gin stijl, die bekend staat om zijn droge en scherpe karakter. Dit waarborgt een authentieke Britse ginervaring. De gin is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde botanicals, waaronder jeneverbes, koriander, citroenschil en sinaasappelschil. Deze combinatie resulteert in delicate smaaknuances die de complexiteit van de gin versterken. Hayman's London Dry Gin biedt een verfrissend aroma, waarbij de jeneverbes de boventoon voert en wordt aangevuld door subtiele citrus- en kruidenaroma's. Het is een uitnodiging voor de neus die de verwachtingen prikkelt.

De unieke kenmerken van gin

Het unieke en kenmerkende karakter van gin ontstaat door de infusie van jeneverbessen en andere botanicals tijdens het productieproces. Jeneverbessen, afkomstig van de jeneverbesstruik, spelen een centrale rol en vormen de essentie van gin. De bessen worden vermengd met een basisalcohol, vaak gemaakt van graan, en vervolgens gedistilleerd. Wat gin echter zo intrigerend maakt, is de toevoeging van verschillende botanicals, die variëren van kruiden en specerijen tot citrusvruchten, bloemen en zelfs wortels.

Hayman's Gin

Hayman's gin is een Brits familiebedrijf dat sinds 1863 nog steeds eigendom is van de familie. Christopher Hayman is op dit moment de eigenaar en kwam in 1969 bij het bedrijf. Toentertijd was hij verantwoordelijk voor het distillatieproces en de productie van onder andere Beefeater gin. Christopher heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring met gin en bekleed momenteel een aantal toonaangevende functies waaronder het voorzitterschap van WSET.

Maak ook kennis met de overige dranken van Hayman's Gin

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk Hayman's
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170179G
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op