Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Heritage Wijnen Chili

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 5,60 Normale prijs € 6,50
Speciale prijs € 5,60 Normale prijs € 6,50
Speciale prijs € 5,60 Normale prijs € 6,50
Speciale prijs € 5,60 Normale prijs € 6,50

Heritage wijnen

Wijnhuis Heritage Chili

Heritage is een huiswijnlijn die gemaakt wordt door Viña Tarapacá. Dit wijnhuis staat zeer hoog aangeschreven in de internationale vakpers. De wijnen uit Chili zijn over het algemeen, volle krachtige wijnen met een aantrekkelijke fruitigheid. Ze worden goed gewaardeerd door de Nederlandse consument. De wijnen van Tarapacá vormen hierop geen uitzondering maar naast al deze fruitigheid en kracht hebben de wijnen een eigen karakter, dat maakt ze net wat interessanter, makkelijk doordrinkbaar en ze vervelen niet snel. Een goed voorbeeld is de Heritage serie van Viña Tarapacá.

Tarapacá maakt diverse soorten wijn in verschillende klassen. Deze zijn in Nederland te verkrijgen bij diverse betere wijnzaken en in de Horeca.

Heritage Chardonnay

De Heritage Chardonnay is één van de meest verkochte wijnen van het Heritage assortiment, omdat de wijn zeer toegankelijk is en enorm vol van smaak. Op veel feesten en partijen is deze wijn dan ook een groot succes. Heritage Chardonnay is licht goudgeel van kleur en heeft de aroma’s van veel rijk fruit.

Heritage wijnen bestellen bij Budgetwijnen

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste Heritage wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!