Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Intruso wijnen

6 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 8,19 Normale prijs € 9,40
Speciale prijs € 8,19 Normale prijs € 9,40
Speciale prijs € 8,19 Normale prijs € 9,40
Speciale prijs € 8,19 Normale prijs € 9,40
Speciale prijs € 10,29 Normale prijs € 11,85
Speciale prijs € 8,19 Normale prijs € 9,40

Een ontdekkingstocht door de Spaanse wijnwereld

Als liefhebbers van Spaanse wijnen hebben we een bijzonder wijnhuis ontdekt waar we enorm van houden: Intruso. Voor degenen die Spanje als wijnland willen verkennen, zit je goed met de wijnen van Intruso. Wat deze wijnen zo speciaal maakt, is dat elke wijn wordt geproduceerd in een ander gebied. Hierdoor kun je op een heerlijke manier de diversiteit van Spaanse wijnen ontdekken.

Spaanse Intruso wijnen

Spanje staat bekend om zijn fantastische wijnen en met de wijnen van Intruso haal je altijd iets goeds in huis. Het mooie is dat Intruso je een andere kant van Spaanse wijnen laat zien, weg van de bekende namen zoals Rioja en Ribera del Duero. In plaats daarvan kun je genieten van een heerlijk glas rode wijn van Intruso, afkomstig uit diverse relatief onbekende wijngebieden.

Wat Intruso echt uniek maakt, is dat je hun wijnen niet alleen in Almansa vindt. Het wijnhuis is actief in verschillende Spaanse wijnregio's en brengt alle wijnen onder hetzelfde label uit: Intruso. Op deze manier wil Intruso het verschil tussen de diverse wijngebieden laten zien aan het grote publiek. Naast de indrukwekkende wijngaarden in Almansa, is Intruso ook actief in andere gebieden zoals Jumilla, Montsant en zelfs in de Rueda.

Heerlijke Intruso Verdejo Rueda

Bent u op zoek naar een lekkere Spaanse witte wijn? Probeert u dan zeker eens de Intruso Verdejo Rueda van Intruso wijnen. De wijn heeft een mooie balans tussen de levendige structuur en sappige textuur. Een minerale toon versterkt de lange afdronk. Een wijn die heerlijk te combineren is met mosselen, oesters, garnalen, coquilles en vis. Ook heerlijk bij verschillende pasta’s.

Intruso wijnen bestellen bij Budgetwijnen

Dus, als u op zoek bent naar een spannende en verrassende reis door de Spaanse wijnwereld, dan zijn de wijnen van Intruso een absolute aanrader. Laat u verrassen door de diversiteit en de unieke smaken die elk gebied te bieden heeft. Intruso opent de deur naar een wereld van ontdekkingen en genot. Proost!