Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Jean Léon

5 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Speciale prijs € 13,90
Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 13,90
Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 48,95
Normale prijs € 52,95
Speciale prijs € 22,95
Normale prijs € 24,95
Speciale prijs € 13,90
Normale prijs € 14,95

Jean Léon 

Oorsprong Jean Léon wijnen

De Spaanse Jean Léon besloot op jonge leeftijd zijn geluk te zoeken in de Verenigde Staten. Nadat het 7 keer mislukt was om als verstekeling aan boord te gaan van een schip slaagde hij de 8e keer wel. Na zijn aankomst in New York ging hij aan de slag als taxichauffeur, zijn kentekenplaat had het nummer 3055. Na enkele jaren besloot hij te verhuizen naar Hollywood en begon als ober bij Villa Capri, het restaurant van Frank Sinatra en honkbal legende Joe DiMaggio. Jean Leon waagde in 1965 de grote stap en startte zijn eigen restaurant samen met de beroemde acteur James Dean. Het restaurant, La Scala, werd bezocht door de Rich & Famous van Hollywood zoals Marilyn Monroe en John F. Kennedy.

Aanrader Jean Léon 3055 Merlot Petit Verdot

Een aandader in het wijnaanbod van Jean Léon is de Jean Leon 3055 Merlot Petit Verdot. Een karakteristieke rode wijn met rijpe donkerrode fruitaroma's, een stevige volle en ronde smaak met mooie tannines. Houtrijping zorgt bij deze rode wijn voor een rijk karakter. Kortom: Een heerlijke volle rode wijn van hoge kwaliteit. 

Jean Léon wijnen bestellen bij Budgetwijnen

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste Jean Léon wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!