Kopke Port Gold Ruby

Kopke Port Gold Ruby

Kopke Port Gold White

Kopke Port Gold White

Kopke Port Gold Tawny

Speciale 'Gold' blend. Gebotteld op matte Kopke fles. Vijf jaar houtrijping. Zacht en elegant met mooie houttonen. Heerlijk bij kaas, chocolade en noten.
Normale prijs € 15,95 Speciale prijs € 13,90
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
1501042
  • Koop 6 voor € 13,75 per fles
  • Koop 12 voor € 13,45 per fles
  • Koop 18 voor € 12,95 per fles

De Kopke Port kelders bevinden zich in de "Entreposto de Gaia", waar de meeste Portkelders al sinds eeuwen zijn gevestigd. In deze kelders ligt de port onder de meest gunstige omstandigheden op traditionele houten vaten. De wijn ligt hier door de jaren heen langzaam in stilte te rijpen. Een stilte die alleen verstoord wordt door de vele bezoekers die de kelders komen bekijken en genieten van een overheerlijk glas Kopke Port.

De Quinta São Luiz ligt op de linkeroever van de Douro tussen Regua en Pinhão. Dit domein, dat gerekend kan worden tot één van de schatten van de Dourostreek, is de bakermat van een beroemd gamma van Kopke Ports. Voor de aanplant van druivenstokken in de Quinta São Luiz worden de meest moderne technieken gebruikt. De druivensoorten die Kopke voor haar port gebruikt zijn Touriga Francesa, Touriga Nacional, Tinta Barroca en Tinta Roriz.
In September vindt elk jaar het eeuwenoude ritueel van de oogst plaats. Met deze traditie hoog in het vaandel wordt gebruik gemaakt van uiterst moderne technieken en productie methodes. Dit in combinatie met het klimaat in de regio maken Kopke Port een uniek product.

Speciale 'Gold' blend. Gebotteld op matte Kopke fles. Vijf jaar houtrijping. Zacht en elegant met mooie houttonen. Heerlijk bij kaas, chocolade en noten.

Meer informatie
Alcoholpercentage 19-20% Port
Spijscombinatie Chocolade, Dessert, Harde Kazen, Zachte kazen
Drinkmoment(en) Dessert, Ieder moment, Iets te vieren
Inhoud 75 cl.
Wijnland Portugal
Wijnstreek Porto
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Kopke Port Gold Tawny
Uw waardering