Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Leza García

12 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 10,30
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 10,30
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 10,30
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 10,30
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 10,30
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 10,30
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 11,45
Speciale prijs € 13,95 Normale prijs € 16,05
Speciale prijs € 25,95 Normale prijs € 29,85
Speciale prijs € 21,95 Normale prijs € 25,25
Speciale prijs € 12,95 Normale prijs € 14,90
Speciale prijs € 12,95 Normale prijs € 14,90

Leza García

Over Leza Garcia

Bodegas Leza García is een familiebedrijf dat zich specialiseert in het maken van Rioja wijnen. Het wijnhuis is opgericht in de eerste helft van de 20e eeuw en heeft sindsdien de wijnproductie geprofessionaliseerd. De wijngaarden, die in eigen bezit zijn, zijn gelegen op een hoogte van 500-700 meter in de Najerilla Valley in Rioja Alta. Deze locatie, met bodems van klei en kalksteen, is ideaal voor de productie van Rioja wijnen met een groter ouderingspotentieel en meer structuur. Het temperatuurverschil tussen dag en nacht in deze wijngaarden draagt bij aan de frisheid van de wijnen.

Het wijnhuis gebruikt bij de productie van de Rioja wijnen 'mixed barrels', die gemaakt zijn van Amerikaans eikenhout in de lengte en Frans eikenhout op de kopse kanten. Deze innovatieve aanpak leidt tot een beter gedoseerde houtinvloed en zorgt ervoor dat het fruit beter behouden blijft. De Rioja wijnen van Bodegas Leza García worden geproduceerd volgens de herkenbare Rioja-indeling, waaronder Crianza, Riserva en Gran Reserva. Daarnaast produceert het wijnhuis ook de premium single-vineyard L.G. en een 100% Garnacha Crianza gemaakt van druiven uit hooggelegen wijngaarden.

Naast de traditionele Rioja wijnen produceert Leza García de NUBE-reeks: een verrassende serie hippe, hedendaagse Rioja wijnen in opvallende, moderne flessen. De NUBE-reeks bevat een witte, rosé en crianza variant, gemaakt van de bekende Tempranillo druif, maar ook van de autochtone druivensoorten Tempranillo Blanco en Maturana Tinta. Deze frisse wijnen zijn een luchtige en moderne interpretatie van Rioja wijnen en passen perfect bij een hippe en hedendaagse levensstijl.

De Nube de Leza Garcia Rioja Semidulce

De Nube de Leza Garcia Rioja Semidulce is een heerlijke witte wijn uit de Rioja-regio in Spanje. Deze wijn heeft een lichtgele kleur met een groene gloed en een aromatische geur van muskaatdruiven, perzik en zacht tropisch fruit. Het smaakprofiel is levendig, fruitig en licht-zoet, niet te zoet en met een goede fruitigheid.

De vinificatie van deze wijn gebeurt na een koude inweking met de schillen om meer smaak te onttrekken. Daarna wordt de wijn zachtjes geperst en vergist. Door middel van een koude temperatuur wordt de natuurlijke suikers bewaard en krijgt de wijn een lichtzoete smaak (+/- 29 gram/liter).

De Nube de Leza Garcia Rioja Semidulce is niet alleen geschikt voor bij het dessert, maar bedoeld om op allerlei momenten te drinken. De ideale serveertemperatuur voor deze wijn is tussen de 8-10°C. Deze witte wijn van het gerenommeerde wijnhuis Leza García is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een frisse, fruitige en lichtzoete wijn. Probeer het bijvoorbeeld bij licht gekruide gerechten of visgerechten.

Leza Garcia Wijnen Bestellen Bij Budgetwijnen.nl

Bij Budgetwijnen.nl kunt u genieten van een ruime selectie van heerlijke Leza Garcia wijnen. Onze aanbieding van gratis verzending binnen Nederland bij aankoop van minimaal 12 flessen, maakt het nog makkelijker om uw favoriete wijn te bestellen. Onze betrouwbare bezorgdienst zorgt voor veilige en tijdige levering van uw bestelling, zodat u thuis kunt genieten van de heerlijkste wijnen. Ontdek en bestel nu de meest smaakvolle en betaalbare wijnen op onze website.